صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حذف کنکور دانشگاه پیام نور صحت ندارد

کد خبر: ۳۳۰۷۴۰
| |
3544 بازدید
مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: حذف کنکور در تمامی رشته‌های مقطع کارشناسی دانشگاه پیام‌نور صحت ندارد.
 
حسین توکلی مشاور ارشد رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس گفت: جذب دانشجوی دانشگاه پیام نور در بعضی از رشته‌ها بر اساس آزمون سراسری انجام می‌شود و این رشته‌ها در کمیته کارگروه ماده 4 پذیرش دانشجو تعیین شده است.

وی افزود: این یک مصوبه رسمی است و هر ساله در بهمن ماه جذب دانشجو در دانشگاه پیام نور به همین شکل انجام می‌شود و حذف آزمون از این رشته‌ها خارج از نظر کارگروه ماده 4 انجام شدنی نیست.

توکلی تأکید کرد که  حذف کنکور دانشگاه پیام نور حداقل در سال جاری امکان‌پذیر نیست و شاید پس از مصوبه کارگروه از سال آینده اجرا شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟