ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
کيک بوکسينگ کاپ آسيا؛

ايراني‌ها با 8 مدال طلا قهرمان شدند

تیم برگزیده کیک بوکسینگ ایران با هشت مدال طلا و یک نقره در کاپ آسیا و عنوان قهرمانی از گرجستان به ایران بازگشت. در این رقابت‌ها، پس از تیم ایران کشورهای گرجستان و ترکیه مقام‌های دوم و سوم را به ‌دست آوردند.
کد خبر: ۳۳۰۰۷۸
| |
13773 بازدید
تیم ايراني ها با 8 مدال طلا قهرمان شدندمنتخب کیک بوکسینگ ایران با هشت مدال طلا و یک نقره در کاپ آسیا و عنوان قهرمانی از گرجستان به وطن بازگشت.

به گزارش «تابناک»، در این مسابقات که در سالن دیگومی شهر تفلیس برگزار شد، پویان مهربان در وزن 55 کیلوگرم و حسین تشکر در وزن منفی 65 در رده نوجوانان با شکست حریفان خود به ترتیب از ترکیه و آذربایجان به مدال طلا دست یافتند. 

در رده جوانان، محمدرضا مافی در وزن 75 کیلو و علیرضا آذرخزین در 65 کیلوگرم در یک رقابت فشرده، موفق شدند با از پیش روی برداشتن حریفانشان در سکوی نخست بایستند.

ایرج بیگدلو در 80 کیلو، مهدی اکبرزاده زارعی در 85 کیلو، عباس محمدی طامه در منفی 90 کیلو و کیومرث فلاح زاده در به اضافه 90 کیلو در رده بزرگسالان موفق به کسب مدال زرین این دوره از مسابقات شدند.

شباهنگ مجد هم در وزن 70 کیلوگرم به نایب قهرمانی و مدال نقره دست یافت.

در این رقابت‌ها پس از تیم ایران، کشورهای گرجستان و ترکیه مقام‌های دوم و سوم را به دست آوردند.

مجتبی آزادیان، سرمربی تیم منتخب کیک بوکسینگ ایران پس از بازگشت از این رقابت‌ها از سطح بالا و کیفیت خوب مسابقات خبر داد و گفت: تصور اینکه بتوانیم از کاپ آسیا مدال‌های رنگارنگ بگیریم، دور از انتظار نبود؛ اما با غیرت و تلاش بازیکنان ایران و کسب بیشترین مدال طلا، کارشناسان فنی این دوره از رقابت‌ها، بازیکنان جوان و نوجوان ایران را از بهترین‌های کیک بوکسینگ جهان معرفی کردند.
در این رقابت‌ها پس از تیم ایران کشورهای گرجستان و ترکیه مقام‌های دوم و سوم را به ‌دست آوردند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟