صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انصاري‌فرد: مديون هواداران پرسپوليس هستم

کد خبر: ۳۲۹۸۰۶
| |
7443 بازدید
مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من هميشه عاشق پرسپوليس بودم، هستم و خواهم بود و خودم را مديون هواداران اين تيم مي‌دانم.

  کريم انصاري‌فرد اظهار داشت: من هميشه گفته‌ام عزت و ذلت دست خدا است و او است که قسمت يک نفر را مشخص مي‌کند. نمي‌دانم قسمت من در آينده چيست ولي سعي مي‌کنم ان‌شاءالله بهترين تصميم‌ها را بگيرم.

به گزارش فارس، وي افزود: اما پرسپوليس و هوادارانش بدانند من هميشه عاشق اين تيم بوده‌ام، هستم و خواهم بود و خودم را مديون هوداران پرسپوليس مي‌دانم چون سال گذشته واقعاً در حق من بزرگي کردند و من آن را تا آخر عمر فوتبالي‌ام فراموش نمي‌کنم. به همين دليل است مي‌گويم آرزويم پوشيدن پيراهن پرسپوليس است.

وي در پايان در خصوص برخي نقل‌ قول‌ها از وي که در بعضي سايت‌ها مطرح شد گفت: من از همه عزيزان و زحمت‌کشان مطبوعات خواهش مي‌کنم از من مصاحبه خيالي نزنند تا دچار مشکل شوم. لطفاً من را مقابل تيم يا کسي قرار ندهيد من هميشه به تيم‌هايي که در آنها بازي کردم احترام مي‌گذارم و مخصوصاً‌ پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم. اجازه بدهيد ان‌شاءالله تا چند روز ديگر تکليف نهايي‌ام مشخص خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟