صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

راهورتهران: برخوردجدي با پاركهاي دوبله

وي با اشاره به اينكه 5/21 درصد توقف‌هاي غيرمجاز در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي توقف دوبله بوده است افزود: بدين ترتيب 25 هزار و 685 فقره پارك دوبله در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي اعمال قانون شد.
کد خبر: ۳۲۹۷۵
| |
5093 بازدید

رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از توسعه طرح انضباط اجتماعي خبر داد و گفت: از روز شنبه 28 دي ماه اين طرح علاوه بر مناطق قبلي در خيابان‌هاي پاسداران و دولت اجرا مي‌شود.

به گزارش ايسنا، سرهنگ سيد هادي هاشمي با اشاره به اينكه هم‌اكنون طرح انضباط اجتماعي بيش از يكماه است كه در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ در حال اجراست، افزود: بر اساس آخرين آمارهاي موجود از 10 آذرماه تا 24 دي‌ماه سال جاري 193 هزار و 232 فقره اعمال تخلف در اين منطقه صورت گرفت كه 75 درصد آنها معادل 144 هزار و 791 فقره توقف غيرمجاز بوده است.

بيش از 21 درصد توقف‌هاي غيرمجاز در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي توقف دوبله بوده است

وي با اشاره به اينكه 5/21 درصد توقف‌هاي غيرمجاز در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي توقف دوبله بوده است افزود: بدين ترتيب 25 هزار و 685 فقره پارك دوبله در منطقه 3 راهنمايي و رانندگي اعمال قانون شد.

رييس پليس راهور تهران تاكيد كرد: همچنين 11 هزار و 980 خودرو به دليل توقف‌هاي دوبله و غير مجاز توقيف و 3 هزار و 974 موتورسيكلت نيز كه تردد غير مجاز داشتند توقيف شدند.

برخورد با بيش از 68 هزار خودرو غيرمجاز در محدوده طرح ترافيك و زوج و فرد در يك هفته گذشته

كاهش 30 درصدي ترافيك در محدوده مركزي تهران با اجراي طرح تشديد برخورد با خودروهاي غيرمجاز ورودي به محدوده

وي با اشاره به اجراي طرح تشديد برخورد با خودروهاي غيرمجاز در محدوده‌هاي طرح ترافيك و زوج و فرد طي چند هفته گذشته گفت: آمارها نشان مي‌دهد تنها طي يك هفته گذشته 68 هزار و 333 فقره تردد غيرمجاز در محدوده طرح ترافيك و زوج و فرد اعمال قانون شدند و 922 خودرويي كه داراي نقص فني بودند توقيف شدند.

رييس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه از روز شنبه 28 دي ماه سال جاري طرح انضباط اجتماعي در خيابان‌هاي پاسداران و دولت اجرا مي‌شود افزود: تابلوهاي اطلاع رساني براي ساكنان اين خيابان و شهروندان نصب شده كه اميدواريم با همكاري خوب شهروندان شاهد اجراي هرچه بهتر اين طرح باشيم.

وي خاطرنشان كرد: حتما براي خودروهايي كه توقف غيرمجاز، عبور از چراغ قرمز و حركت در خلاف جهت داشته باشند، از قفل چرخ، جرثقيل و جريمه استفاده مي‌شود.

به گزارش ايسنا، سرهنگ هاشمي اجراي طرح تشديد برخورد با خودروهاي غيرمجاز در محدوده‌هاي طرح ترافيك و زوج و فرد را موفقيت‌آميز دانست و گفت: آمارها نشان مي‌دهد از زمان اجراي اين طرح تا كنون محدوده مركزي شهر تا كنون حدود 30 درصد شاهد كاهش ترافيك بوده است.

رييس پليس راهور تهران پاركينگ را يكي از ملزومات ترافيك شهري دانست و گفت:‌شهرداري تهران طرح احداث پاركينگ‌هاي طبقاتي را به طور جدي تري بايد دنبال كند و راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي نيز طبق قانون موظف است براي جلوگيري از آلودگي هوا مقررات را اعمال كند.

وي در پاسخ به سوالي در خصوص اينكه چرا زماني كه هنوز پاركينگ‌هاي مورد نياز تامين نشده راهنمايي و رانندگي نسبت به توقف‌هاي غير مجاز برخورد مي‌كند گفت: ما مجري قانونيم از سوي ديگر زماني كه مردم مي‌بينند كه پاركينگي براي خودروي آنها وجود ندارد نبايد خودرو را همراه آورده و از وسايط نقليه عمومي استفاده كنند.

برخورد جدي پليس با توقف‌هاي دوبله در كل تهران از روز شنبه

مراكز موجود معاينه فني پاسخگوي حجم مراجعه‌كنندگان نيست

به صف پمپ بنزين، صف معاينه فني هم اضافه شد

رييس پليس راهور تهران در عين حال در پاسخ به سوال ايسنا در خصوص برخورد عوامل راهنمايي و رانندگي با توقف‌هاي غيرمجاز در تهران گفت: برابر دستور صادره عوامل راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ از روز شنبه با تمامي توقف‌هاي دوبله در كل سطح شهر به طور جدي برخورد مي‌كنند.

وي در خصوص مراكز معاينه فني گفت: مراكز موجود معاينه فني پاسخگوي حجم مراجعه‌كنندگان براي بازديد خودرو و دريافت معاينه فني نيست و اين امر سبب ايجاد صف‌هاي طولاني شده است.

رييس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه متاسفانه مراكز معاينه فني از سيستم‌هاي نرم‌افزاري مديريتي كمتر استفاده مي‌كنند افزود: اين در حاليست كه اين مراكز بايد مشتريان خود را به نوعي مطلع كنند كه اعتبار معاينه فني آنها به اتمام رسيده و بايد در فلان تاريخ براي دريافت معاينه فني اقدام كنند در عين حال تعداد مراكز نيز بايد افزايش يابد.

برخورد با خودروهاي فاقد برگه معاينه فني همچنان در دستوركار جدي پليس

وي با تاكيد بر اينكه برخورد با خودروهاي فاقد برگه معاينه فني هم اكنون در دستور كار جدي پليس راهنمايي و رانندگي قرار دارد و برخورد با اين دسته از خودروها تداوم مي‌يابد افزود: در عين حال در حالي كه صف پمپ بنزين داريم متاسفانه صف معاينه فني هم اضافه شد كه اين امر نبايد اتفاق مي‌افتاد لذا شرايط را در اين خصوص ناهنجار مي‌دانيم.

به گزارش ايسنا، رييس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه كمترين ميزان علل وقوع تصادفات در تهران نقص فني بوده است كه رقم آن به دليل پايين بودن قابل ذكر نيست افزود: تركيدگي لاستيك، ‌نداشتن برف پاك كن و نقص روشنايي از جمله عوامل بروز تصادفات به دليل نقص فني بوده است و اين عوامل از عدم معاينه فني احساس مي‌شود.

وي گفت: پيشنهاد داده‌ايم تمام تعميرگاه‌هاي مجاز و معتبر در سطح شهر تهران موتور وسايط نقليه را چك كنند تا صف‌هاي موجود شكسته شود در عين حال بايد نظارت نيز از طريق پليس و شهرداري تهران بر روي اين مراكز انجام شود تا تخلفي را شاهد نباشيم.

رييس پليس راهور تهران تاكيدكرد: مسئله اصلي اين است كه موتور خودرو سالم كار كرده، نقص فني نداشته باشد و آلايندگي آن پايين باشد و مهم نيست تاييديه را چه كسي صادر كند.

25 نمايندگي مجاز شركت‌هاي ايران خودرو و سايپا در تهران علاوه بر 9 مركز مكانيزه معاينه فني از روز شنبه معاينه فني مي‌دهند

وي گفت: بر اساس هماهنگي‌هاي انجام شده از روز شنبه 25 نمايندگي مجاز شركت‌هاي ايران خودرو و سايپا در تهران علاوه بر 9 مركز مكانيزه معاينه فني اقدام به صدور برگه‌هاي معاينه فني مي‌كنند.

رييس پليس راهور تهران تاكيد كرد: اعطاي برگه معاينه فني توسط نمايندگي‌هاي مجاز ايران خودرو و سايپا فعلا تا زماني كه شهرداري تهران استعداد افزايش تعداد مراكز و رفع بحران صف را كه از تكاليف ماست پيدا كند ادامه مي‌يابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۷
با تشکر از ناجا ..... بد نیست با تاکسی های خطی که خارج از مسیر و عموما داخل طرح تردد میکنند نیز برخورد شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۷
آیا کسی که پارک دوبله می کند در صورت وجود داشتن فضای پارک باز هم این کار را می کند؟ تهران یک بیستم مقدار فضایی که برای پارکینگ احتیاج هست را هم ندارد. من خودم گاهی اوقات نیم ساعت یا بیشتر دنبال فضای پارک گشته ام و کیلومترها از جایی که قصد توقف داشته ام دور شدم. تقصیر مردم بیچاره این وسط چیه؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟