صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اشک قاتل سیاووش درآمد

کد خبر: ۳۲۹۴۱۱
| |
6121 بازدید
صاحب یک چلوکبابی که پنج سال پیش در مغازه‌اش خون به پا کرده بود، دیروز در دادگاه کیفری استان تهران اشک پشیمانی ریخت.

به گزارش فرهیختگان، ظهر چهاردهم اردیبهشت ۱۳۸۷ تلفن کلانتری ۱۷ مارلیک به صدا درآمد و به افسر نگهبان خبر رسید دعوا در یک چلوکبابی به خون کشیده و پسر ۲۰ ساله‌ای به نام «سیاووش- م» از پا درآمده است.

جنازه با هماهنگی قضایی به پزشکی قانونی فرستاده شده بود که صاحب چلوکبابی به نام «ناصر- ب» آدمکشی را گردن گرفت. مرد عصیانگر گفت: به پدر «سیاووش» به نام «اصغر» دو میلیون تومان بدهکار بودم. «اصغر» برای گرفتن پولش مقابل مغازه‌ام آمد و داد و فریاد راه انداخت. به همین خاطر با او درگیر شدم. در آن گیر و دار «سیاووش» به هواخواهی از پدرش برخاست و در حالی که کنترل اعصابم را از دست داده بودم، با چاقو به پهلوی او زدم.

پس از بازسازی صحنه جرم، کیفرخواست صادر و به شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در نخستین نشست رسیدگی به این ماجرا که بیست و هفتم مهر ۱۳۸۹ تشکیل شد، هیات قضایی «ناصر» را به قصاص محکوم کرد. رای در شعبه ۱۱ دیوان عالی کشور مهر تایید خورده و ضرباهنگ قصاص «ناصر» به صدا درآمده بود که شاکیان خصوصی با دریافت دیه رضایت دادند.

در نتیجه، قاتل «سیاووش» از یک قدمی چوبه دار به زندگی برگشت و دیروز پرونده‌اش از جنبه عمومی جرم در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران تحت رسیدگی قرار گرفت. در تازه‌ترین نشست رسیدگی به این ماجرا که به ریاست قاضی «نورالله عزیزمحمدی» تشکیل شد، «ناصر» جزئیات درگیری را بیان کرد و در حالی که اشک می‌ریخت، از هیات قضایی خواست در مجازاتش تخفیف قائل شود.

در پایان این نشست «ناصر- ب» به پنج سال زندان با احتساب روزهای بازداشت محکوم شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟