صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حنطه:همه چيز كه پول نيست

کد خبر: ۳۲۸۴۷
| |
1262 بازدید

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: بايد 3 امتياز بازي مقابل پيكان را بگيريم.

علي حنطه در گفت‌وگو با ايسنا، افزود: تيم فوتبال پيكان قزوين تيم خوبي است و توانايي بالايي دارد ولي به لحاظ اين كه 3 امتياز اين بازي را لازم داريم، بايد با كسب آن از وضعيت فعلي نجات پيدا كنيم.

وي تصريح كرد: همه كار مي‌كنيم تا 3 امتياز اين بازي را كسب كنيم و جايگاهي واقعي ابومسلم را به مردم خراسان هديه كنيم.

وي ادامه داد: 3 امتياز بازي مقابل پيكان باعث نجات ما از انتهاي جدول و صعود به رده‌هاي بالاتر مي‌شود.

حنطه با بيان اين مطلب كه من خدمتگزار مردم خراسان هستم، تصريح كرد: همان طور كه در زمان بازيگريم پيشنهادهاي خوب تيم‌هاي ديگر را رد كرده و در ابومسلم ماندم، در اين شرايط سخت هم ابومسلم را تحويل گرفتم تا اين تيم را به جايگاه واقعي خود برسانم.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان تاكيد كرد: صد درصد اطمينان مي‌دهم كه ابومسلم در پايان فصل جايگاه خوبي خواهد داشت و اين كار را خواهم كرد.

وي ادامه داد: درست است كه بي‌پول هستيم ولي همه چيز كه پول نيست؛ با اين وجود به فكر حل مشكلات مالي بازيكنان هستيم و به همين دليل از مسوولان استان خواهش مي‌كنم اگر مي‌خواهند براي مردم خراسان كاري كرده باشند، كمك به ابومسلم را زودتر انجام دهند و نگذارند كار به دقيقه 90 بكشد.

حنطه افزود: من در ابتداي كار صادقانه با بازيكنانم صحبت كرده و شرايط باشگاه را به آن‌ها گفتم و به هم اعتماد كرده و همه براي سربلندي فوتبال خراسان تلاش مي‌كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟