دیدار مرحله نیمه نهایی جام کنفدراسیونها؛
برزيل فینالیست جام کنفدراسیونها شد
شب گذشته، تیمهای برزیل و اروگوئه نخستین دیدار مرحله نیمه نهایی جام کنفدراسیونها را برگزار کردند؛ برزیلیها با برتری دو بر یک در این دیدار فینالیست جام کنفدراسیونها شدند، 41 فرد و 86 پائولينو برای برزیل، 48 ادينسون كاواني برای اروگوئه گلزنی کردند. دقیقه 86 ضربه کرنر زیبای نیمار با پرواز دیدنی پائولينو همراه شد تا گل پیروزی برزیل به ثمر برسد و فینالیست شود.
دو تیم برزیل و اروگوئه در مرحله نیمه نهایی جام کنفدراسیونهای فیفا از ساعت 23:30 چهارشنبه شب به مصاف هم رفتند که برزیلیها با برتری در این دیدار فینالیست جام کنفدراسیونها شد.به گزارش «تابناک»، دو تیم در مرحله نیمهنهایی جام کنفدراسیونها به مصاف هم رفتند. فرد در دقیقه 41 نخستین گل را برای برزیل به ثمر رساند تا نیمه نخست این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود برزیل پایان یابد.
41 فرد و 86 پائولينو برای برزیل، 48 ادينسون كاواني برای اروگوئه گلزنی کردند.
صحنه گل برتری برزیل

13 داويد لوئيز، 15 ديگو فورلان، 21 ادينسون كاواني، 39 لوئيز گوستاوو 74 آلوارو گونزالز 75 مارسلو بازیکنان اخطاری در این دیدار بودند.
در نیمه نخست بازی دیه گو فورلان یک ضربه پنالتی را برای اروگوئه از دست داده بود.
در دقیقه 48 ادینسون کاوانی گل تساوی را برای اروگوئه وارد دروازه برزیل کرد و نتیجه بازی به تساوی یک بر یک رسید.
دو تیم با این ترکیب به میدان رفتند:
برزیل: سزار ـ آلوس، سیلوا، لوییز، مارسلو ـ پائولینیو، گوستاوو ـ هالک، اسکار، نیمار ـ فرد.
اروگوئه: موسلرا ـ پریرا، لوگانو، گودین، کاسرس ـ گونسالس، آلوارو، رودریگس ـ کاوانی، فورلان، سوارس.
دقیقه 41 حرکت زیبای نیمار، موجب شد توپ در ریباند به فرد برسد تا وی با ضربه زمینی گوشه چپ اروگوئه را باز کرد.
دقیقه 86 ضربه کرنر زیبای نیمار با پرواز دیدنی پائولينو همراه شد تا گل پیروزی برزیل به ثمر برسد و فینالیست شود.

و به این ترتیب، برزیلیها با برتری دو بر یک در این دیدار فینالیست جام کنفدراسیونها شدند.
گفتنی است در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی، دو تیم اسپانیا و ایتالیا به مصاف هم میروند تا چهره دومین فینالیست جام کنفدراسیونها مشخص شود.
شاگردان اسکولاری در فینال مقابل برنده دیدار اسپانیا و ایتالیا صف آرایی خواهند کرد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۱۰
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟




