صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلسه پیشکسوتان پرسپولیس در حمایت از رویانیان برگزار شد

کد خبر: ۳۲۸۱۸۷
| |
3714 بازدید
حدود 20 پیشکسوت پرسپولیس در جلسه امروز خود از محمد رویانیان حمایت کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جلسه پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس صبح امروز به منظور بررسی وضعیت رویانیان به عنوان مدیرعامل باشگاه برگزار شد.

در این جلسه که مدت 90 دقیقه در محل کانون پیشکسوتان برگزار شد در پایان پیشکسوتان پرسپولیس بیانیه‌ای را صادر کردند. در خصوص این بیانیه عربشاهی به خبرنگار ورزشی فارس، گفت: در این درخواست ما از رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی، رئیس‌جمهور و سپس وزیر ورزش می‌خواهیم رویانیان را تا دولت منتخب سر کار نگه دارد و با توجه به خدمات ارزنده ایشان برای پرسپولیس و مخصوصا پیشکسوتان از کنارگذاشتن ایشان و آوردن فردی غیرفوتبالی در راس باشگاه خودداری کنند.

وی افزود: بدون شک در این نامه آمده است که دل پیشکسوتان برای پرسپولیس می‌سوزد نه یک شخص. کارهای زیربنایی مدیرعامل حال حاضر و از همه مهمتر بیمه پیشکسوتان باعث شده که ما هم مثل 30 میلیون هوادار خواهان حضور رویانیان در پرسپولیس باشیم که امیدوارم این درخواست ما مورد موافقت مسئولین قرار گیرد.

گفتنی است در این جلسه پیشکسوتانی مانند عربشاهی، فنونی‌زاده، نادر باقری، استیلی، رافت، نعیم‌آبادی، خان‌محمدی، برمک، رضا جباری، صادقی، سلطانی و... حضور داشتند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟