صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئال 4.5 ميليون يورو غرامت به PSG مي‌پردازد

کد خبر: ۳۲۷۷۶۰
| |
4018 بازدید

رئال مادريد در نظر دارد براي جذب سرمربي ايتاليايي 4.5 ميليون يورو به پاري‌سن‌ر‌ژرمن غرامت بپردازد.


بر اساس گزارش‌هاي «اکيپ» رئال مادريد در نظر دارد مبلغ 4.5 ميليون يورو براي جبران سال‌هاي باقي مانده قرارداد آنچلوتي در PSG به اين باشگاه بپردازد.

به گزارش فارس، روزنامه فرانسوي بدون فاش کردن منبع خبر اعلام کرد که اين موضوع هفته گذشته در يک مکالمه تلفني بين سران دو باشگاه رد و بدل شد.

اين روزنامه همچنين مدعي شد که هرچند جذب لوران بلان به عنوان سرمربي جديد PSG که احتمالا چهارشنبه رسما معرفي خواهد شد، راه را براي انتقال آنچلوتي به برنابئو باز کرده است؛ اما وي تا سوم جولاي قراردادش را به امضا نخواهد رساند.

دليل اين تأخير بر اساس گزارش روزنامه فرانسوي مسائل مالياتي است. آنچلوتي با منتظر ماندن تا آن تاريخ تنها 24 درصد از قرارداش را در اسپانيا ماليات مي‌دهد، به جاي اينکه زودتر اقدام کند و 52 درصد ماليات بدهد.

«لو پاريزين» در گزارشي مشابه نوشت که سرمربي ايتاليايي تا دوم يا سوم ژانويه رسما قراردادش را با رئال مادريد به امضا نخواهد رساند. سرمربي سابق ميلان در صورت پيوستن يه رئال 7 تا 8 ميليون يورو دستمزد مي‌گيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟