بهتر از ميران و حاجيآخوندزاده نداريم
مديرفني تيمهاي ملي جودو گفت: تاكنون به دليل مشكلات شخصي كه داشتهام، نتوانستم حضور فعالي در برنامهريزيها و تصميمات فني تيمهاي ملي جودو در سطوح مختلف داشته باشم و در اولين فرصت مناسب با رييس فدراسيون، جلسهاي را تشكيل خواهيم داد.
محمدرضا حاجيوسفزاده در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: در حال حاضر سرمربيان تيمهاي ملي ردههاي مختلف مشخص شدهاند و معمولا نيز رسم بر اين است كه سرمربي، مربيان را پيشنهاد ميدهد زيرا قرار است تا اين مربيان تحت نظارت سرمربي كار كنند.
وي درمورد سرمربيگري "محمود ميران" در تيم ملي جوانان و مربيگري حاجيآخوندزاده در تيم ملي نوجوانان گفت: از مدتها قبل چنين مسايلي مطرح بود و در اين رابطه فدراسيون نظر من را نيز جويا شد كه موافقت خود را اعلام كردم؛ زيرا بهتر از ميران و حاجيآخوندزاده نداريم.
سرمربي سابق تيم ملي جودو خاطرنشان كرد: حاجيآخوندزاده به شخصه تمايل دارد تا در ردهي نوجوانان به عنوان مربي حضور داشته باشد. وي به عنوان يك قهرمان و جودوكار تحصيل كرده از شرايط خوبي براي احراز اين جايگاه برخوردار است. ميران نيز به عنوان سرمربي تيم ملي جوانان گزينهاي شايسته است و همان طور كه اشاره كردم، بهتر از آنها نداريم.
حاجيوسفزاده دربارهي معرفي مديرفني و سرمربي تيم ملي كوراش نيز گفت: انتخاب زارعيان به عنوان مديرفني تيم ملي كوراش تصميم صريحي بود زيرا وي يك مربي تحصيل كرده و با سابقه در تيم ملي جودو بوده است. خسرو دلير نيز 10 سال ميشود كه مسووليت سرمربيگري تيم ملي كوراش را برعهده دارد و جزو مربيان ردهي سنگين وزنهاي تيم ملي جودو نيز در مسابقات آسيايي بود.
مديرفني تيمهاي ملي جودو در پايان دربارهي نوع برنامهريزي تيمهاي ملي براي رويدادهاي سال 2009 اظهار كرد: اردوهاي تيم ملي بزرگسالان به تازگي آغاز شده است اما، هنوز رضوي و ميراسماعيلي را نديدهام تا در جريان جزئيات كار قرار بگيرم. تلاش خواهم كرد تا در اولين فرصت اين نشست تشكيل و اطلاعات كاملي را دربارهي جزئيات برنامهريزيها بدست آورم.


