صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستغیب مسئول تشکیل کارگروه‌ها‌ی همکاری دولت و مجلس شد

کد خبر: ۳۲۷۶۸۷
| |
3143 بازدید

رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس از برگزاری جلسه شورای مرکزی این فراکسیون خبر داد و افزود: در این جلسه مقرر شد احمدرضا دستغیب مسئولیت راه‌اندازی کارگروه‌های تخصصی جهت همکاری با رئیس جمهور منتخب را برعهده بگیرد.


به گزارش روابط عمومی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، کاظم جلالی، از برگزاری جلسه شورای مرکزی این فراکسیون در صبح امروز (یکشنبه 2 تیر ماه) با حضور اکثریت اعضا خبر داد و گفت: در این جلسه آخرین وضعیت مربوط به مسائل داخلی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در تشریح جزئیات این جلسه افزود: در جلسه امروز شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت، تشکیل کارگروه‌های تخصصی در فراکسیون جهت همکاری با رئیس جمهور منتخب و نقش نمایندگان عضو فراکسیون اکثریت مجلس در این زمینه بررسی و مقرر شد احمدرضا دستغیب نماینده مردم شیراز در مجلس مسئولیت راه‌اندازی این کارگروه‌ها را برعهده بگیرد.

رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس تصریح کرد: به عنوان فراکسیون اکثریت مجلس جهت همکاری با رئیس جمهور منتخب آمادگی کامل داریم.

وی ادامه داد: از رئیس جمهور منتخب مردم انتظار می‌رود که همکاری کاملی را با دو فراکسیون اصلی مجلس داشته باشد تا به تبع این تعامل با کل مجلس برقرار باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یادآور شد: بی تردید رئیس جمهور منتخب با تجربه 5 دوره نمایندگی مجلس و 2 دوره نائب رئیسی مجلس تعامل و همکاری خوبی با مجلس خواهد داشت.

رئیس فراکسیون اکثریت مجلس، در پایان خاطرنشان کرد: بی‌ترید در فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس اصلی‌ترین مولفه‌ در حمایت و تقویت دولت جدید، بحث شایسته‌سالاری بر پایه دانش و کارآمدی است، به‌ویژه با عنایت به شرایط فعلی کشور و حجم بالای مطالبات مردم، دولت جدید باید از کارآمدی و توان بالایی برخوردار باشد که ما در مجلس شورای اسلامی پیگیر این مسئله هستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟