صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۱۰ سال زندان برای قاتل مرد آهنین

کد خبر: ۳۲۷۵۳۹
| |
7325 بازدید
|
۵
پسری که در اوج مستی، یکی از قهرمانان پیشین وزنه‌برداری را در غرب استان تهران از پا درآورده بود، پس از جلب رضایت شاکیان خصوصی به ۱۰ سال زندان محکوم شد.

به گزارش فرهیختگان، عصر سوم مرداد ۱۳۹۰ «شاهین» ۲۱ ساله پس از نوشیدن مشروب در شهرک «وایین» شهریار چاقو کشید، یک وزنه‌بردار پیشکسوت به نام «یعقوب محبوب‌وند» را از پا درآورد و چند نفر را هم زخمی کرد. «شاهین» پس از کشتن مرد آهنین، به کمک پدرش «حمید» و شوهرخواهرش «امید» به شمال کشور گریخت اما خیلی زود ردیابی و دستگیر شد.

در نخستین نشست رسیدگی به این پرونده که بیست‌ونهم آذر ۱۳۹۰ به ریاست قاضی «نورالله عزیزمحمدی» تشکیل شد، ابتدا نماینده وقت دادستان تهران کیفرخواست را خواند. «علی عطار» اظهار داشت: عصر سوم مرداد دوست «شاهین» به نام «بهنام» هم در دعوای خونین شرکت داشت. «بهنام»، «شاهین» را با موتوسیکلت به شهرک «وایین» برده بود. حالا با توجه به شهادت شاهدان، نظریه پزشکی‌قانونی و درخواست اولیای دم، برای «شاهین» اشد مجازات می‌خواهم. برای متهمان ردیف‌های دوم تا چهارم هم تقاضای تعیین کیفر دارم.

سپس مادر و دو دختر «یعقوب محبوب‌وند» در جایگاه ویژه ایستادند و برای «شاهین» حکم مرگ خواستند. نوبت دفاع به «شاهین» که رسید، گفت: چند ماه پیش با دختری به نام «ثریا» آشنا شدم و به او دل بستم. قرار بود با یکدیگر ازدواج کنیم که «ثریا» به کارگاه پدرم در «عباس‌آباد» شهریار آمد. در آنجا با هم صحبت کردیم و من مقدار زیادی مشروب خوردم. همان موقع «ثریا» را سوار موتور کردم و او را به خانه‌اش در شهرک «وایین» بردم. وقتی دختر مورد علاقه‌ام از موتور پیاده شد، چند پسر به سراغم آمدند و تهدید کردند «ثریا» را فراموش کنم. آنان که فهمیده بودند مست هستم، با چوب و میله به جانم افتادند و کتک مفصلی به من زدند. من فرار کردم و به خانه‌ام رفتم. بعد چاقو و شوکر به دست گرفتم و به قهوه‌خانه‌ای که پاتوق من و دوستانم بود، رفتم. در آنجا از دوستم «بهنام» خواستم تا همراه من بیاید. وقتی وارد شهرک «وایین» شدیم، حال طبیعی نداشتم و نمی‌دانم چطور با چاقو به چند نفر حمله کردم. «یعقوب» بی‌گناه بود و به اشتباه کشته شد.

بهنام- متهم ردیف دوم- وقتی در جایگاه ویژه ایستاد، منکر معاونت در جنایت شد.

وی گفت: داخل قهوه‌خانه نشسته بودم که «شاهین» وارد شد. دوستم که مست بود، از من خواست تا او را به خانه خواهرش در شهرک «وایین» ببرم. زمانی که وارد شهرک شدیم، «شاهین» چاقو کشید و گفت مرا کتک زده‌اند و حالا آمده‌ام انتقام بگیرم. من که می‌دانستم «شاهین» حال طبیعی ندارد، با پدر و شوهر خواهرش تماس گرفتم. آنان خیلی سعی کردند «شاهین» را آرام کنند اما بی‌فایده بود. «شاهین» به داخل شهرک رفت و به اشتباه با «یعقوب» درگیر شد. من فقط «شاهین» را با موتور از شهرک خارج کردم. باور کنید اگر «شاهین» آنجا می‌ماند، چند نفر دیگر را هم می‌کشت.

همچنین «امید» ۲۵ ساله – شوهرخواهر شاهین و متهم ردیف سوم- اظهار داشت: قبول دارم که مقدمات فرار «شاهین» به شمال کشور را فراهم کردم و خودم هم همراه او رفتم اما در صحنه درگیری حضور نداشتم. من زمانی به شهرک «وایین» رسیدم که «یعقوب» زخمی شده بود.

پدر «شاهین» نیز به‌عنوان متهم ردیف چهارم گفت: قبول دارم که برای پسرم پول در شمال کشور می‌فرستادم اما در دعوا هیچ دخالتی نداشتم.

در پایان آن نشست، هیات قضایی به اتفاق آرا قاتل مرد آهنین را به قصاص نفس (اعدام با طناب دار) و ۸۰ ضربه شلاق محکوم کرد. همچنین برای «بهنام» سه سال زندان و برای «امید» شش ماه زندان در نظر گرفته شد. محمد (پدر شاهین) نیز به پرداخت سه میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد. رای در شعبه ۱۶ دیوان عالی کشور مهر تایید خورده و ضرباهنگ مرگ عامل جنایت مستانه به صدا درآمده بود که «شاهین» با پرداخت دیه رضایت شاکیان خصوصی را جلب کرد. به این ترتیب قاتل قهرمان پیشین وزنه‌برداری از یک‌قدمی چوبه دار به زندگی برگشت و بیست و ششم خرداد امسال پرونده‌اش از جنبه عمومی جرم در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران تحت رسیدگی قرار گرفت.

در تازه‌ترین نشست رسیدگی به این ماجرا که به ریاست قاضی «نورالله عزیزمحمدی» تشکیل شد، ابتدا نماینده دادستان تهران کیفرخواست را خواند. «کرمی» اظهار داشت: چون جرم «شاهین» منجر به اخلال در نظم عمومی جامعه شده بود، طبق ماده ۶۱۲ قانون مجازات برایش تقاضای تعیین کیفر دارم.

سپس «شاهین» ابراز پشیمانی کرد و افزود: باور کنید هنگام درگیری مست بودم و چیز زیادی از ماجرا به خاطر ندارم. طی دو سالی که زندانی هستم، به اندازه کافی تنبیه شده‌ام. عاجزانه تقاضا دارم در مجازاتم تخفیف قائل شوید.

دیروز هیات قضایی به اتفاق آرا «شاهین» را به ۱۰ سال زندان با احتساب روزهای بازداشت محکوم کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۸
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
یاد جمله معروف میافته آدم " یه لحظه غفلت یک عمر پیشمانی". حالا خودش به درک بقیه رو هم با خودش پایین کشید.......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
تابان مستي اين آقا را چرا بايد يك جوان پاك و سالم پس بدهد به نظر من بايد قصاص مي شد تا درسي باشد براي جوان هايي كه دست به كار هاي خلاف شرع مي زنند .
پاسخ ها
HRSB
| Iran, Islamic Republic of |
۰۴:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
*تاوان
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
نمیدانم این نیاز مالی است که خانواده های مقتولین را وادار به رضایت دادن میکند یارحم و بخشش انهاست؟ هر وقت این اخبار را میخوانم فکرم را تا ساعاتی مشغول میکند.!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۳
فقط اعدام
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟