دولت جدید نیروهای کارآمد و باتجربه را نگهدارد

کد خبر: ۳۲۷۴۳۳
| |
2742 بازدید
رییس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه گفت: دولت جدید باید نیروهای کارآمد، توانمند، متخصص و با تجربه را در بدنه خود نگهدارد تا از سرعت پیشرفت کشور کاسته نشود.

حجت‌الاسلام وحید احمدی اظهار کرد: این برخورد که با تغییر یک دولت همه مدیران کلان و خرد و حتی کارمندان ادارات هم عوض شوند برخورد درستی نیست و ایجاد یک مجوعه کاملا جدید به ضرر کشور خواهد بود.

وی با تاکید بر این‌که «باید نیروهای توانمند و دلسوز کشور را نگهداشت»، افزود: باید اصل بر استفاده از نیروهای توانمندی و تخصص آن‌ها باشد و افرادی که سال‌ها کار کرده و دانش و تجربه به دست آورده‌اند کنار گذاشته نشوند.

وی گفت: حفظ منافع ملی مهمترین موضوع در کشور است و نیروی انسانی کارآمد که بخشی از سرمایه‌های کشور هستند تامین کنندگان اصلی منافع ملی می‌باشند.

نماینده کنگاور، صحنه و هرسین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب ادامه داد: فردی که روی کار می‌آید باید سخنان رهبری را ملاک قرار دهد و در جهت رفع ضعف‌های موجود برآید. دولت جدید باید نگاه‌های مثبت گذشته را تقویت و اشکالات را مرتفع کند و از همه نیروهایی که در گذشته عملکرد قابل قبولی داشته‌اند، استفاده نماید.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی تصریح کرد: رییس‌جمهور منتخب در نشستی که داشت بر لزوم استفاده از نیروهای کارآمد تاکید کرد و گفت با نیروهایی که توانمند هستند کار خواهم کرد. این گفته‌ها توقعی را در جامعه ایجاد می‌کند که اصل ریاست جمهوری آینده بر شایسته‌سالاری و دیدگاه‌های فراجناحی باشد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی