صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حمله شديد سوريه به اروپا؛

سگ را رها كرده و سنگ را بسته‏ايد!

كوشنر، وزير امور خارجه فرانسه، در تماس تلفني با همتايان ايراني و سوري، خواسته است تا با تماس با مقامات حماس، آنها را راضي كند که آتش‏بس و اجراي قطعنامه 1860 را بدون پيش شرط بپذيرد. المعلم: چرا همه مقامات اروپايي از حماس مي‏خواهند كه آتش‏بس را بپذيرد؛ مگر حماس جنگ را آغاز كرد؟ البته چند نفري هم از طرف مقابل حماس (اسرائيل) كشته مي‏شوند و همين امر موجب شده كه فرياد حقوق بشر اروپا در همه جاي دنيا شنيده شود.
کد خبر: ۳۲۷۴۲
| |
11365 بازدید

سرويس بين‏الملل «تابناك» ـ وليد المعلم، وزير امور خارجه سوريه، در كنفرانس مشترك با همتاي اسپانيايي خود در دمشق گفت: هيچ مقام اروپايي حق اظهارنظر درباره حقوق بشر و دموكراسي ندارد در حالي كه كودكان غزه و ملت فلسطين قصابي می‏شوند.

وي افزود: چرا كشوري همچون سوئيس كه داعيه پيشكسوتي و سابقه طولاني دمكراسي و حقوق بشر را دارد، اقدام عملي براي پايان دادن كشتار غزه نمی‏كند؟ چرا فرانسه، آلمان، ايتاليا، هلند و آمريكا چشم خود را بر نسل‏كشي در غزه بسته‏اند و به جاي اينكه از مظلوم حمايت كنند، دست ظالم را به گرمی‏ می‏فشارند؟ مگر دولت حماس با رأي مردم برگزیده نشد؟ چرا همه مقامات اروپايي از حماس می‏خواهند كه آتش‏بس را بپذيرد؟ مگر حماس جنگ را آغاز كرد و مگر حماس كشتار می‏كند؟ البته چند نفري هم از طرف مقابل حماس (اسرائيل) كشته می‏شوند و همين امر، موجب شده كه فرياد حقوق بشر اروپا در همه جاي دنيا شنيده شود.

در همين زمينه، وزارت امور خارجه فرانسه اعلام كرد: كوشنر، وزير امور خارجه فرانسه، در تماس تلفني با همتايان ايراني و سوري خواسته است تا با تماس با مقامات حماس، آنها راضي كند که آتش‏بس و اجراي قطعنامه 1860 را بدون پيش شرط بپذيرد.

«الشرق‏الاوسط» ادامه داد: سوريه براي اين كار، پيش‏شرط‏هايي اعلام نموده و براي بازگشايي گذرگاه‏ها از سوي اسرائيل و مصر ضمانت اجرايي خواسته است.

همچنين در پي كشته شدن يك نظامی‏ عرب شاغل در ارتش اسرائيل در غزه، شيخ ناظم ابوسليم، رئيس انجمن صدور فتواي بيت‏المقدس در شهر «الناصره» اعلام كرد: بر اعرابي كه در خدمت ارتش رژيم صهيونيستي بوده و در غزه كشته می‏شوند، نماز ميت نخوانید و آنها را در گورستان‏هاي مسلمانان به خاك نسپاريد.

این در حالی است که سه روز پيش، يك نظامی‏ عرب كه در ارتش اسرائيل مشغول به كار بود، در غزه كشته شد، ولي خانواده او می‏گويند كشته شدن او به دست يكي از هم‏قطاران فرزندشان بوده و او در جنگ عليه غزه كشته نشده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
يك نظامي عرب شاغل در ارتش اسرائيل در غزه ! جالبه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
سوریه که عددی نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۰ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
چه عجب بلاخره نمرديم از يك عرب سسياستمدار و ديپلمات نداي اعتراضي شنيديم ،نوبرانه است...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
تیتر بسیار جالبی بود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
بلکه این مفتی هایی که خون شیعه را مباح می دانستند خون اعراب سنی را مباح نکنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
همه دنيا و بخصوص طرفهاي درگير مسؤل هستند تا بصورت خردمندانه از ادامه اين جنگ - كثيف كه فجايع بوقوع پيوسته در ان قلب هر شخصي را كه ذره اي انسانيت دارد را مي لرزاند _ جلوگيري نمايند. بدون شك آوار اين جنگ بر سر مردم مظلوم غزه فرو ريخت. خدا لعنت كند انسانهايي را كه وحوش در نزد انان فرشته اند.
ناشناس
|
Poland
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۵
انسان فکر می کند که عبارت سنگ را بسته اید و سگ را رها کرده اید گفته وزیر خارجه سوریه است؟؟!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟