صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جهانگیرزاده: روحانی ظرفیت‌های مجلس را می‌شناسد

کد خبر: ۳۲۷۳۲۱
| |
2227 بازدید
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که روحانی ظرفیت‌های مجلس را می‌شناسد و قطعا تعامل بیشتری با مجلس خواهد داشت.

به گزارش ایسنا؛ جواد جهانگیرزاده با با تاکید بر این‌که «روحانی –رییس جمهور منتخب- همواره در مناظره‌های انتخاباتی اعلام کرد که فردی اعتدال‌گراست» اظهار کرد: به اعتقاد من ادبیات روحانی این است که جریانی اعتدالی شکل گرفته و گمان می‌کنم که از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان معتدل در دولت وی حضور داشته باشند.

وی با بیان این‌که «منطقی‌تر این است که روحانی از تمام ظرفیت‌های کشور استفاده کند» گفت: روحانی رییس‌جمهور منتخب است و به نظرم وی به دنبال استفاده از تمام ظرفیت‌های کشور است.

عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس با اشاره به سوابق روحانی چه در مجلس و چه در مناصب دیگر یادآور شد: وی ظرفیت‌های مجلس را می‌شناسد و می‌تواند تعامل بیشتری با مجلس داشته باشد.

جهانگیرزاده درباره این‌که آیا روحانی در دولت خود برای تشکیل کابینه از فراکسیون‌ها و ظرفیت مجلس نیز مشاوره خواهد گرفت؟ اظهار کرد: فکر نمی‌کنم ،‌ مگر این‌که از جانب وی اراده‌ای برای این کار وجود داشته باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟