صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت مصر با برگزاری نشست اعراب در قطر

کد خبر: ۳۲۷۱۷
| |
4636 بازدید

شبکه الجزیره از ادامه حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به منازل مردم فلسطین در شمال غزه و افزایش آمار شهدا در هجدهمین روز این حملات به 950 نفر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرنگاران شبکه الجزیره از مناطق مختلف نوار غزه تاکید کردند نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به سبب مقاومت رزمندگان فلسطینی قادر به پیشروی نیستند و به همین سبب، جنگنده ها و بالگردها در کنار توپخانه سنگین به شدت منازل مردم فلسطین را گلوله باران می کنند.

یورش زمینی نظامیان متجاوز با مقاومت شدید مبارزان فلسطینی روبروشده است.

هم اکنون شبکه الجزیره تصاویر مستقیمی از بمباران شدید منازل مردم شمال غزه پخش می کند.

گردانهای ناصرصلاح الدین از فرود بالگردهای ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه جحرالدین برای انتقال مجروحان این رژیم خبر داده است.

درهجدهمین روز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه، آمار شهدا به 950 و مجروحان به 4350 نفر رسیده است که اکثر آنها را کودکان و زنان تشکیل می دهند.

این در حالی است که حکومت مصر با برگزاری نشست فوری کشورهای عربی در دوحه قطر مخالفت کرده است و خواستار آن شده است تا تنها یک نشست مشورتی در کویت برگزار شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟