اعطای دکترای افتخاری از دارالحکمه به احمدی نژاد

کد خبر: ۳۲۷۰۹۳
| |
12724 بازدید
جلسه هیأت دولت صبح امروز (چهارشنبه) به ریاست احمدی‌نژاد برگزار شد و در این جلسه تعدادی از پیشنهادات دستگاه‌های اجرایی پس از بحث و بررسی به تصویب رسید.

به گزارش ایسنا، در جلسه هیات دولت مهمترین مسایل و موضوعات کشور و پیشنهادات مختلف دستگاه‌های اجرایی مورد بحث و بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

همچنین در حاشیه جلسه هیات وزیران از سوی دکتر علیرضا ابوالفضلی مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران، دکترای افتخاری این دانشگاه در رشته مدیریت تحول به پاس خدمات و تلاش‌های دکتر احمدی‌نژاد در عرصه بین الملل و جهان اسلام به وی اعطاء ‌شد.

مدیر شعبه دانشگاه دارالحکمه در ایران همچنین از درخواست مسئولین ارشد دانشگاه بین‌المللی دارالحکمه برای عضویت دکتر احمدی نژاد در هیأت علمی این دانشگاه در ایران خبر داد.

گفتنی است دانشگاه دارالحکمه توسط آیت‌الله سیستانی تأسیس شده و در بیش از 85 کشور جهان نمایندگی دارد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت