صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فدراسیون‌ها منعی برای برگزاری انتخابات ندارند

کد خبر: ۳۲۶۸۴
| |
938 بازدید

مدیرکل نظارت و بازرسی امور کار، رفاه و تربیت بدنی سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد فدراسیون‌های ورزشی می توانند با رعایت قانون انتخابات خود را برگزار کنند.

قاسم کوهستانی نژاد در گفتگو با مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: سازمان بازرسی کل کشور هیچ منعی برای برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی ندارد و این انتخابات باید با رعایت موارد قانونی انجام شود.

وی با اشاره به تاکید سازمان بازرسی کل کشور بر منع تصدی بیش از یک شغل برای مدیران ورزشی کشور افزود: تا زمانی که مجلس شورای اسلامی قانون مربوط به حضور مدیران دولتی در ورزش را تصویب نکند، ما بر خود وظیفه می دانیم که از باب همکاری و علاقمندی امور فدراسیون‌های ورزشی طبق روال خود دنبال شود.

مدیرکل نظارت و بازرسی امورکار، رفاه و تربیت بدنی سازمان بازرسی کل کشور خاطر نشان کرد: مادامی که مجلس در این خصوص اظهارنظری نکند باید قانون رعایت شود. اینکه فدراسیونی شش ماه بدون سرپرست اداره شود، خود خلاف قانون است که برای جلوگیری از آن باید انتخابات برگزار شود.

وی با تاکید دوباره بر اینکه سازمان تربیت بدنی هیچ منعی برای برگزاری انتخابات فدراسیون‌های ورزشی ندارد، افزود: از اینکه مجلس هنوز رایی را در خصوص پیشنهاد سازمان بازرسی کل کشور نداده است نباید قانون تعطیل شود. ما از برگزاری انتخابات در فدراسیون‌ها استقبال می کنیم منوط بر اینکه مقررات فعلی رعایت شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار