صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازاری برای قطعه­‌سازان خودرو وجود ندارد

کد خبر: ۳۲۶۶۹۷
| |
2532 بازدید
با تحریم­های اعمال شده ساخت خودرو با مشكلات جدی روبرو شده است و عملا بازاری برای قطعه­‌سازان وجود ندارد.

سید مجدالدین دشتی عضو انجمن قطعه سازان خودرو در گفت­وگو با ایلنا گفت: اگر روحانی بتواند مسایل خارجی را حل كند، می­تواند مسایل قطعه سازان را نیز حل كند.

وی با تاكید بر این موضوع كه بخش زیادی از مشكلات اقتصادی داخلی به سیاست­های خارجی بستگی دارد، بیان كرد: امید است دولت روحانی بتواند راه­ حلی برای از میان برداشتن فشارها بیابد و با اعمال سیاست­های جدید، تحریم بانك­ها را هم از میان بردارد چرا كه با این امر بسیاری از مشكلات داخلی از جمله كاهش تولید خودرو از بین می‌رود.

دشتی در همین راستا اظهار داشت: عدم تحریم بانك­ها، مشكل خرید قطعه‌های مورد نیاز اعضای انجمن از شركت­های خارجی و پرداخت به آنها را از میان می­برد و بازارها رونق پیدا می‌كنند.

وی در پایان تاكید كرد: روحانی به خوبی از وخامت اوضاع اقتصادی با خبر است بنابراین می­تواند در جهت بهبود شرایط گام­های موثری بردارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟