صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واکنش اشتون به منتخب شدن روحانی

کد خبر: ۳۲۶۱۷۹
| |
74120 بازدید

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در ایران گفت: به همکاری با دولت جدید تهران برای حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستم.

به گزارش خبرگزاری فارس، «کاترین اشتون»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده این اتحادیه در گفت‌وگوهای 1+5 با ایران گفت: مردم ایران در انتخابات روز جمعه رئیس‌جمهور جدیدی را انتخاب کرده‌اند. نتایج نشان می‌دهد که آنها به آقای حسن روحانی برای تصدی ریاست جمهوری به مدت 4 سال در این کشور اعتماد کرده‌اند.

وی افزود: من برای آقای روحانی در تشکیل دولت جدید و برعهده گرفتن مسئولیتها آرزوی توفیق دارم. من همچنین به همکاری با دولت جدید تهران برای حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستم.

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن روحانی» در انتخابات روز جمعه با کسب 18میلیون 613 هزار 329 رأی اکثریت مطلق آرا را کسب و رئیس‌جمهور جدید ایران شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟