آوردن خالدي اشتباه بود
رييس اسبق كميته داوران فدراسيون كشتي گفت: آينده عملكرد اكبر طهماسبي را مشخص ميكند.
عزيزالله اطاعتي درمورد انتخاب سومين رييس كميتهي داوران فدراسيون كشتي در دروهي رياست يزداني خرم، در گفت وگو با ايسنا، اظهار كرد: اكبر طهماسبي روي كاغذ برنامههاي خوبي دارد اما، بايد به وي زمان داده شود تا آنها را اجرا كند و چگونگي عملكرد او در آينده مشخص خواهد شد.
وي آوردن مهدي خالدي و پيشكسوتان داوري را به كميتهي داوران و سپس كنارگذاشتن آنها را اشتباه دانست و گفت: مشخص نشد پيشكسوتان عرصه داوري كه در گذشته به همه چيز رسيده بودند را چرا آورديم و حالا چرا آنها كمتر از 10 ماه كنار گذاشته ميشوند تا به اعتبارشان لطمه وارد شود. خود خالدي هم اشتباه كرد كه اين مسووليت را پذيرفت چرا كه در داوري به همه چيز رسيده بود و نبايد دوباره به نقطه اول باز مي گشت، خالدي بايد در اين زمانه آكادمي داوري راه بياندازد و يا كتاب بنويسد.
اطاعتي در پايان گفت: پيشكسوتان در دوره خالدي آمدند و مسووليت را برعهده گرفتند اما وقتي زمان و حمايت نباشد، كاري را نمي توان پيش برد. رييس فدراسيون كه 10 سال زمان مي خواهد تا كارش به نتيجه برسد، به زير مجموعه خود نيز بايد زمان لازم دهد، تا به حال در اين سي و چند ماه سه رييس كميته داوران داشته ايم و زمان كافي در اختيارشان نبوده است. طهماسبي داور فعالي است اما بايد ديد به او فرصت داده ميشود يا خير.


