صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسانه‌های معاند قدرت کتمان حماسه را ندارند

کد خبر: ۳۲۵۹۵۷
| |
2652 بازدید

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس٬ با قدردانی از حضور پرشور مردم ایران پای صندوق‌های رأی٬ گفت: حماسه حضور مردم در انتخابات به حدی کوبنده و قاطعانه بود که بنگاه‌های دروغ‌پراکنی معاندان٬ توانایی کتمان حماسه مردمی ۲۴ خرداد را ندارند.

امیر حسین قاضی‌زاده٬ تصریح کرد: این حضور حداکثری به جهانیان نشان داد که مردم ایران٬مردمی هوشیار هستند و دردفاع از نظام و ارزش‌هایشان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مردم ایران شرکت در انتخابات را وظیفه شرعی خود می‌دانند٬ افزود: انتخابات یازدهم ریاست جمهوری٬ همچون سایر انتخاباتی که تاکنون در جمهوری اسلامی برگزار شده٬ در فضای کاملاً رقابتی با حضور همه گروه‌ها و سلایق مختلف برگزار شد و  نباید این نکته را فراموش کرد که حضور مردم پای صندوق‌ها٬ رأی به نظام جمهوری اسلامی بود.

وی٬ ادامه داد: برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و حضور پر شورمردم در این انتخابات  بار دیگر مدل واقعی مردم سالاری دینی را به مردم جهان٬ نشان داد.

این نماینده مردم در مجلس نهم٬ افزود: دشمنان نظام اسلامی در عرصه بین المللی و بازوان رسانه‌ای آن‌ها سعی داشتند با دروغ‌پراکنی‌های خود٬ حضور مردم در انتخابات را زیر سوال ببرند اما حماسه حضور مردم به حدی کوبنده و قاطعانه بود که معاندان نظام اسلامی و بنگاه‌های دروغ‌ پراکنی آن‌ها٬ توانایی کتمان حماسه مردمی ۲۴ خرداد را ندارند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی٬ یادآور شد: ملت ایران اکنون در آستانه خلق حماسه ای عظیم اسلامی قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟