بخش کشاورزی کشور مستعد حماسه آفرینی است
عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه رسیدن به خودکفایی مرز تحریمها را درهم خواهد شکست، گفت: بخش کشاورزی کشور مستعد حماسه آفرینی است.
هدایتالله میرمرادزهی با بیان اینکه استقلال اقتصادی هر کشوری به حمایت از بخش کشاورزی آن کشور مرتبط است، تصریح کرد: بخش کشاورزی کشور بخشی است که امنیت غذایی را در جامعه تأمین میکند به همین دلیل اهمیت ویژهای دارد.
نماینده مردم سراوان، سیب، سوران و زابلی در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب که بخش کشاورزی با توجه به ماهیتی که دارد مستعد حماسه آفرینی آن هم در جنبه اقتصادی است، افزود: متأسفانه نادیده گرفتن این بخش و عدم حمایت جدی از آن از سوی مسئولان باعث شده تا بسیاری از زمینهای کشاورزی از بین برود.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: توجه به بخش کشاورزی و حمایت همه جانبه از این بخش حماسه اقتصادی و عدم وابستگی به واردات را برای کشور رقم خواهد زد.
نماینده مردم در مجلس نهم، با یادآوری تحریمهای ضد ایرانی، تصریح کرد: در شرایط تحریمی کشور توجه به بخش کشاورزی برای عدم وابستگی به نفت و واردات باید بیش از پیش جدی گرفته شده و با تولید بیشتر امنیت غذایی کشور را تأمین کرد.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با بیان اینکه رسیدن به خودکفایی مرز تحریمها را درهم خواهد شکست، گفت: برنامهریزی صحیح تنها کلیدی است که قفل بنبست اقتصادی کشور را باز خواهد کرد.
به گزارش مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی)، عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، تاکید کرد: تأمین مناسب غذای کشور و عدم وابستگی به واردات در گرو توجه به پتانسیلهای موجود در این بخش از سوی مسئولان است.


