صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موسوی‌اردبیلی: شرکت در انتخابات وظیفه دینی و ملی است

کد خبر: ۳۲۵۸۳۹
| |
2424 بازدید

آیت‌الله موسوی اردبیلی با انداختن رای خود در صندوق سیار 473 قم و مشارکت در خلق حماسه سیاسی، تاکید کرد: شرکت در انتخابات وظیفه دینی و ملی است و همه باید در آن حضور داشته باشند.

به گزارش ایسنا آیت‌الله موسوی اردبیلی با بیان این‌که «اهمیت انتخابات ریاست جمهوری بر هیچ کس پوشیده نیست» اظهار کرد: همان گونه که از ابتدای انقلاب، تاثیرگذاری و نقش سرنوشت ساز آن را در عرصه‌های مختلف شاهد بوده‌ایم، امروز نیز این مهم همچنان پا بر جاست و نقش مهمی در تعیین سرنوشت کشور دارد.

این مرجع تقلید تصریح کرد: باید برای فرد پیروز و منتخب، آرزوی توفیق خدمت به انقلاب، نظام و مردم کرد تا بتواند به وظایف خود به خوبی عمل کند.

وی همچنین با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، افزود: افرادی نیز که در شوراها ثبت‌نام کرده‌اند به قصد خدمت در این عرصه وارد شده‌اند و امیدواریم کسانی که در این عرصه انتخاب می‌شوند، بتوانند به مردم و کشور خدمت کرده و وظایف خود را به خوبی انجام دهند.

آیت‌الله موسوی اردبیلی ابراز امیدواری کرد: منتخب ریاست جمهوری و منتخبین شوراها با توفیقات الهی همراه باشند تا بتوانند به وظایف خطیر خود در قبال انقلاب، اسلام و مردم عمل کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟