صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نشست دو ساعته رويانيان و دايي برگزار شد

کد خبر: ۳۲۵۵۸۸
| |
3716 بازدید
نشست دو ساعته مديرعامل باشگاه با سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شد.

 به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، مديرعامل باشگاه و سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشستي دو ساعته به بررسي همه‌جانبه مسائل تيم فوتبال پرداختند.

در اين نشست که عصر امروز در دفتر محمد رويانيان برگزار شد، برنامه‌هاي پيش روي تيم فوتبال براي آماده‌سازي و همچنين نقل و انتقالات پرسپوليس مورد ارزيابي و بررسي همه‌جانبه قرار گرفت و آخرين تصميمات و جمع‌بندي‌ها انجام شد.

علي دايي در اين نشست درباره اردوي اردبيل، برنامه تمرينات و اردوهاي آماده‌سازي تيم در روزهاي آتي و همچنين نقل و انتقالات نظراتش را به محمد رويانيان منتقل کرد و درباره برخي مسائل پس از بحث و بررسي تصميمات نهايي اتخاذ شد.

محمد رويانيان اعلام کرد: تيم پرسپوليس تقريبا کامل شده و به جز يکي دو بازيکن ديگر، فعلا قرار نيست اقدام ديگري انجام دهيم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟