صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هزاران وکیل در ترکیه تظاهرات کردند

کد خبر: ۳۲۵۵۸۳
| |
4031 بازدید

هزاران وکیل ترک امروز در ترکیه در اعتراض به بازداشت همکارانشان تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "حریت" ، هزاران وکیل در ترکیه در اعتراض به بازداشت ده ها تن از همکارانشان توسط پلیس ترکیه تظهرات ضد دولتی برپا کردند.

تظاهرات امروز در داخل محوطه ساختمان دادگستری برگزار شد جایی که نیروهای پلیس روز گذشته 60 وکیل را به خاطر حمایت از معترضان پارک گزی بازداشت کرده بودند.

وکلای تظاهرات کننده که شمارشان به 2 هزار نفر می رسید در شعارهای خواستار استعفای دادستان ترکیه شدند.

آنها شعار می دادن: همجه میدان تقسیم است ،همه جا مقاومت است ، دادستان استعفا بده ، ببین تعداد ما چقدر زیاد است.

در پی دستگیری شماری از وکلای ترک توسط پلیس در روز گذشته به اتهام حمایت از معترضان  ، دادستان این کشور با صدور بیانیه ای وکلای مذکور را به نقض نظم عمومی متهم کرد و بازداشت آنها توسط پلیس را منطبق با وظیفه پلیس خواند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟