صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاسخ کاپيتان تيم ملي به سرمربي کره

کد خبر: ۳۲۵۵۰۵
| |
8471 بازدید

کاپيتان تيم ملي ايران مي‌گويد صحبت‌هاي سرمربي کره به خاطر ترس او از تيم ملي ايران است.

جواد نکونام درباره اظهارات عجيب سرمربي تيم ملي کره، گفت: ترسي که آنها از تيم ملي ايران دارند، مربوط به امروز و ديروز نيست. آنها زماني که مرحوم سيروس قايقران به تيم ملي کره گل زد از تيم ملي مي‌ترسند. بعد از آن نوبت بازي معروف جام ملت‌هاي آسيا رسيد که ايران با شش گل کره اي ها را شکست داد. بعد از آن نوبت بازي رفت ايران و کره رسيد که توانستيم 10 نفره آنها را در تهران شکست دهيم.

به گزارش ايسنا ، وي افزود: من نه براي کره اي ها کري مي خوانم و نه به آنها جواب مي‌دهم. حرف او بسيار زشت بوده است. يک ورزشکار نبايد اين حرف‌ها را بزند، چه برسد به سرمربي يک تيم . او اگر ناراحت است، مي‌تواند ناراحتي‌اش را بر سر بازيکنان کره خالي کند که اين نتايج را رقم زدند. ما ايراني ها طوري هستيم که اگر کسي به ما کينه و دشمني داشته باشد، در زمين بازي جوابشان را مي‌دهيم.

نکونام درباره پيروزي ايران برابر لبنان و قطر هم گفت: ما با 25 نفر قطر و لبنان را شکست داديم. حمايت مردم و رسانه‌ها براي ما فراموش نشدني است. ما مي‌خواهيم پس از دو هفته‌ که مردم را خوشحال کرديم با برد برابر کره و صعود به جام جهاني کارمان را تکميل کرده و مردم را شادمان کنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟