باز هم تاخير در آغاز ليگ برتر کشتي

کد خبر: ۳۲۵۲۵
| |
1748 بازدید
تورج لارودي، با تأكيد بر اينكه حداكثر تا پايان دي ماه ليگ برتر كشتي فرنگي آغاز خواهد شد، گفت: در جلسه‌ي هماهنگي ليگ، تاريخ شروع را 25 دي ماه اعلام كرديم ولي به خاطر اينكه برخي تيم‌ها هنوز تمامي قراردادهاي خود را به ما نداده‌اند ناچاريم اين مسابقات را با چند روز تأخير شروع كنيم.

به گزارش ايسنا، رئيس كميته‌ ليگ در اين رابطه اظهار كرد: اگر تعداد به 6 تيم برسد، مسابقات را در 2 گروه 3 تيمي برگزار مي‌كنيم. تاكنون قرارداد تيم‌هاي دانشگاه آزاد اسلامي، شهرداري و شوراي شهر بابل و امام رضا (ع) قائم‌شهر كامل شده است. تربيت بدني نوشهر و توليدي پوشاك مجيد انديمشك نيز ظرف امروز و فردا قراردادهاي خود را به ما تحويل مي‌دهند به هرحال اميدوارم از استان‌هاي قم و شيراز نيز تيم‌هايي داشته باشيم تا اين ليگ را هرچه زودتر برگزار كنيم.

وي افزود: ليگ در همين دي ماه برگزار مي‌شود و ديگر اجازه نخواهيم داد كه شروع ليگ بيشتر از اين به تأخير بيافتد.

لارودي با بيان اينكه تاكنون علاوه بر المپيكي‌ها اكثر كشتي‌گيران فرنگي نيز با تيم‌هاي مختلف قرارداد بسته‌اند، تصريح كرد: خوشبختانه كشتي‌گيري بدون تيم باقي نمانده است و همه‌ي فرنگي‌كاران در ليگ حضور دارند. از نظر كيفي ليگ امسال نسبت به سال گذشته بهتر خواهد بود چراكه كشتي‌گيران شاخص در اكثر تيم‌ها پخش شده‌اند.

وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه ليگ برتر كشتي فرنگي سال آينده در يك تاريخ بهتر و با تعداد تيم‌هاي بيشتر برگزار شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی