منتظر جواب علي کريمي هستيم
سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: «اردويمان را در بروجرد شروع کرديم بازيکنان در اين اردو به همراه فرکي، تمرينات آمادگي اختصاصي انجام ميدهند.»
باشگاه خبرنگاران؛ حسين ابن قاسم در خصوص اردوي پيش از فصل تيم فولاد خوزستان اظهار داشت: «ما به دليل کمبود بودجه نتوانستيم اردويي در خارج از کشور برگزار کنيم در هر حال بروجرد را به عنوان محل اردو انتخاب کرديم.»
سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان در ادامه گفت: «با بازيکنان سابق تيم تمديد قرارداد کرديم و 2 بازيکن به نامهاي جعفري از سپاهان و بدرلو از صبا باتري جذب کرديم.»
ابن قاسم تاکيد کرد: «آرش افشين خودش تصميم گيرنده است و ما در اين مورد نميتوانيم دخالت کنيم اما منتظر خبرهاي خوب از طرف آرش افشين هستيم.»
وي افزود: «اردو داخلي را در بروجرد شروع کرديم اميدواريم اين تمرينات به خوبي پيش برود.»
ابن قاسم خاطر نشان کرد: «مذاکراتي با علي کريمي داشتيم اما هنوز جواب نهايي را از اين بازيکن دريافت نکرديم.»


