صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرگرداني تجهيزات بيماران تالاسمي در گمرک

وي ادامه داد: تمام اين تجهيزات پزشکي مورد نياز بيماران تالاسمي که در انبار گمرک مانده اهدايي است و فاکتور ندارند اما همچنان مسوولان با سخت گيري‌‏هاي خود پروسه ترخيص را طولاني مي‌‏کنند.
کد خبر: ۳۲۴۹۰
| |
2735 بازدید

عضو هيات مديره انجمن بيماران تالاسمي از سرگرداني تجهيزات پزشکي مورد نياز بيماران تالاسمي در انبار گمرک فرودگاه مهرآباد ابراز نگراني کرد.

محمدرضا مشهدي در گفت وگو با خبرنگار"ايلنا"، افزود: سرگرداني و ترخيص نشدن اين تجهيزات پزشکي از گمرک از ابتداي آبان ماه امسال رخ داده است و تاکنون هيچ اقدامي در اين باره انجام نشده است.
وي ادامه داد: 400 پمپ تزريقي دسفرال براي بيماران تالاسمي نيازمند تزريق و 50 هزار عدد اسکالپ 27 که به صورت رايگان به انجمن تالاسمي اهدا شده است در انبار گمرک مانده و ترخيص نمي‌‏شود.
عضو هيات مديره انجمن بيماران تالاسمي اظهار کرد: از مسوولان مي‌‏خواهيم که در اين زمينه مساعدت لازم را با توجه به اين‌‏که انجمن تالاسمي به صورت مداوم سالي دو بار اقدام به وارد کردن و ترخيص تجهيزات مورد نياز بيماران مي‌‏کند، مبذول کند.
مشهدي گفت: با وجود واردات مداوم انجمن تالاسمي اما هر روز با قوانين متعددي مواجه مي‌‏شويم که خسارات جبران ناپذيري را به انجمن وارد مي‌‏کند.
مشهدي با اشاره به توزيع رايگان 30 هزار پمپ دسفرال طي دو سال گذشته ميان بيماران تالاسمي، افزود: انجمن برگه‌‏هاي مخصوص ترخيص را به مسوولان گمرک نشان مي‌‏دهد اما آنها اعلام کرده‌‏اند که بخشنامه جديد مي‌‏خواهند و اجازه صدور مهر ترخيص را بايد از گمرک و وزارت امور خارجه صادر کند.
وي ادامه داد: تمام اين تجهيزات پزشکي مورد نياز بيماران تالاسمي که در انبار گمرک مانده اهدايي است و فاکتور ندارند اما همچنان مسوولان با سخت گيري‌‏هاي خود پروسه ترخيص را طولاني مي‌‏کنند.

مشهدي به نياز شديد بيماران تالاسمي به دريافت پمپ‌‏هاي تزريق دسفرال تاکيد کرد و گفت: قيمت هر پمپ تزريقي به صورت آزاد،‌ 350 هزار تومان بوده که خريد آن از توان بيماران تالاسمي خارج است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟