صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هياتي از پارلمان اروپا وارد غزه شد

رژيم‌‏صهيونيستي از 27 دسامبر گذشته مناطق مسكوني نوارغزه را هدف حملات هوايي و عمليات نظامي خود قرار داده است. از زمان آغاز حملات رژيم‌‏صهيونيستي به غزه، شرايط انساني در اين منطقه به‌‏شدت وخيم شده است.
کد خبر: ۳۲۴۷۴
| |
3585 بازدید

هياتي از نمايندگان پارلمان اروپا از طريق مصر وارد غزه شد.

به گزارش"ايلنا" به نقل از خبرگزاري فرانسه، «لويزا مورگانتيني»، معاون پارلمان اروپا گفت: «هياتي متشكل از هشت تن از نمايندگان پارلمان اروپا از طريق گذرگاه رفح وارد غزه شدند و تا روز سه‌‏شنبه به‌‏منظور بررسي شرايط حاكم براين منطقه در غزه به‌‏سر خواهند برد.»
هيات پارلماني اروپا كه يك سناتور ايتاليايي نيز آنان را همراهي مي‌‏كند در مدت اقامت خود در غزه، از اردوگاه‌‏هاي آوارگان و بيمارستان‌‏هاي غزه بازديد خواهد كرد.
مورگانتيني افزود: «اين هيات پارلماني هنگام بازگشت به استراسبورگ گزارشي را از اين بازديد روز چهارشنبه به پارلمان اروپا ارائه خواهد كرد.»
رژيم‌‏صهيونيستي از 27 دسامبر گذشته مناطق مسكوني نوارغزه را هدف حملات هوايي و عمليات نظامي خود قرار داده است. از زمان آغاز حملات رژيم‌‏صهيونيستي به غزه، شرايط انساني در اين منطقه به‌‏شدت وخيم شده است.

در حالي‌‏كه درگيري‌‏ها در مناطق حاشيه‌‏اي شهر غزه بين حماس و نيروهاي ارتش رژيم‌‏صهيونيستي تشديد شده است و تعداد شهداي نوارغزه به بيش از 890تن و تعداد زخمي‌‏ها به بيش از سه هزار و 897تن رسيده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟