صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استخدام مزدور هموطن‌كش با حقوق و مزايا!

عبدالمالك ريگي كه هم اكنون در پاكستان به سر مي‌برد، در منطقه سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي شايعه كرده است كه هر كس با او همكاري كند، ماهيانه حقوق ميليوني دريافت كرده و از مزاياي اين همكاري نيز بهره‌مند خواهد شد! و در اين ميان مشخص نيست كه مزاياي اين همكاري، تسليم نيروها به دولت پاكستان براي خوش‌خدمتي است، يا وادار كردن آنها به عمليات انتحاري عليه هموطنان بيگناه!؟
کد خبر: ۳۲۴۷۰
| |
30980 بازدید
پس از سفر استاني هيأت دولت به سيستان، گروهك ريگي به دليل در انزوا قرار گرفتن، دست به اقدامات جديدي زده است.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، بيستمين سفر هيأت دولت از دور دوم سفرهاي استاني در حالي انجام شد كه در آن يكي از عمده‌ترين محورهاي تبليغي گروهك تروريستي عليه نظام خدشه‌دار شده و ريگي حتي در ميان نزديكان و همشهريان خود نيز به شدت منفور شده و مدتي است كه افراد و رابطينش در اين مناطق آفتابي نمي‌شوند.

بنا بر اين گزارش، اين گروهك تروريستي كه اسناد كمك سلفي‌هاي عربستان به آنها رو شده است، تمامي هم و غم خود را بر اين نكته معطوف كرده بودند كه جمهوري اسلامي توجهي به منطقه محروم سيستان و بلوچستان ندارد و به همين خاطر، با ايجاد ناامني و رعب و وحشت در ميان مردم و مسئولان سعي در رسيدن به اين خواسته داشتند كه پس از سفر چند روز پيش هيأت دولت به سيستان و بلوچستان و تصويب و تهيه بيش از 200 مصوبه درباره اين استان، جو بسيار منفي و خشني عليه ريگي تروريست پديد آمده است؛ به گونه‌اي كه بر پايه اخبار رسيده، تني چند از بستگان وي نيز كه با او همكاري مي‌كرده‌اند، در اين مدت با عبدالمالك ريگي به مشكل برخورده و او را طرد كرده‌اند.
 
اين در حالي است كه با ايجاد جو منفي عليه ريگي، عبدالمالك ريگي كه هم‌اكنون در پاكستان به سر مي‌برد، در منطقه سيستان و بلوچستان و خراسان جنوبي شايعه كرده است كه هر كس با او همكاري كند، ماهيانه يك و نيم ميليون دريافت كرده و از مزاياي اين همكاري نيز بهره‌مند خواهد شد! و در اين ميان مشخص نيست كه مزاياي اين همكاري، تسليم نيروها به دولت پاكستان براي خوش‌خدمتي است، يا وادار كردن آنها به عمليات انتحاري عليه هموطنان بيگناه!؟ چرا كه كساني از گروه ريگي كه دست به عمليات انتحاري نزده و يا حاضر به همكاري در كشتن مردم بي‌دفاع نشده‌اند، تهديد به كشته شدن خانواده و گروگان گرفتن آنها شده‌اند.

اما با توجه به سفر اخير دولت و نيز ترورهاي ريگي كه بسياري از همشهريان خود را نيز قرباني كرده است، اين گروهك تروريستي هم‌اكنون از طريق مردم بومي منطقه تحت فشار قرار گرفته و عملا ارتباط خود را با ايران قطع كرده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
لعنت خدا بر قاتلین مردم بیگناه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۷ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
ایشون اگر خیلی به فکر مردم بلوچ است چرا با اقدامات خود باعث کاهش سرمایه گذاری در استان و ایجاد فضای نا امنی شده. مردم بلوچ به مردانگی معروفند ولی ایشون وجهه بلوچ را خدشه دار کرده. ایشون در عرض چند دقیقه بیش از 20 نفر از جمله چند نوجوان محصل را در تاسوکی محاکمه و تیر باران کرد در حالی که نمی دانست محصل یعنی چه!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۱ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
لعنه الله علي القوم الظالمين
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
به نظر بنده بايستي اين افراد با هزينه چندصد مييون دلاري از صحنه محو كرد تا عليه امنيت شهروندان اقدامي صورت نگيرد
ناشناس
|
-
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
آن زمانی که سربازان نیروی انتظامی که در گرو این گروه بودند، یکی یکی به دست این مزدوران کشته می شدند تلویزیون ایران داشت از بحران اقتصادی جهان و فقر و بیکاری مردم و جوانان آمریکا و مشکل مسکن اروپاییها خبر به خورد مردم ما می داد! گویا مشکل مسکن و بیکاری اروپاییها و آمریکاییها برای صدا و سیمای ما مهمتر از جان جوانان ایرانی بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
درخواست از سايت وزين و بسيار خوب تابناك
استدعا دارد اين تصوير را از روي صفحه برداريد .
از اخبار ارائه شده شما متشكر ولي اين تصوير روح انسان را دچار غم و اندوه بسيار ميكند ان سرباز بيچاره كه شهيد شد چه گناهي داشت .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۴ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
خدا لعنتشان بکند
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۲:۴۱ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
بنده خدا پاکستان که چه زجری می کشد هم خوشان گرسنه اند و هم می خواهند حقوق میلیونی به مزدوران بدهند. در هر صورت با عنایت به اینکه پاکستان می خواهد با دو دست چند هندوانه بردارد پیش بینی می شود که تا یکسال آینده بند تومان خود را هم نتواند نگدارد و آّروریزی و آشوب در کشورش به راه افتند !!!!!! البته این هم طرحی است از طرخهای مشرف برای دولت زرداری که از همه جا بی خبر است !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
ريشه چنين فسادي را بايد هر چه زودتر خشكاند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۵ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۳
این که مبلغ کمیه...حق اولاد ومرخصی و بیمه درمانی و بازنشستگی و بن خواربار و .. اینا چی میشه؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟