صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اقتصاد نباید دچار سیاست زدگی شود

کد خبر: ۳۲۴۵۴۳
| |
2160 بازدید

معاون امور جوانان ستاد رضایی در خراسان‌رضوی گفت: نباید اقتصاد متاثر از سیاست باشد و با کوچکترین مشکلی دچار اخلال شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امینیان جمعه شب در مشهد، اظهار کرد: نظام اسلامی در زمینه قدرت دفاعی جایگاه مطلوبی در منطقه ایفا می کند اما در بعد فرهنگ و اقتصاد دچار مشکل بوده و متوقف شده است.

وی ادامه داد: 30 درصد مشکلات اقتصادی به تحریم‌ها باز می گردد، اما  70 درصد آن به دلیل معضلات داخلی کشور شکل گرفته است.

وی بیان کرد: اقتصاد نظام اسلامی نباید سیاست زده باشد و با کوچکترین مسئله سیاسی ثبات خود را از دست بدهد و در این راستا نظام اقتصادی که از سوی دولت رضایی مطرح می‌شود، اقتصاد اسلامی بر مبنای سیاست‌های کلی نظام و اصل 44 است.

معاون امور جوانان ستاد رضایی در خراسان‌رضوی در خصوص الگوی اشتباه سوسیالیستی در دولت احمدی‌نژاد، تصریح کرد: این الگو قشر متوسط را از بدنه جامعه حذف کرد و مردم به دو دسته خیلی ضعیف و زیر خط فقر و گروهی ثروتمند تقسیم بندی شدند.

وی با تاکید بر اینکه امروز تورم و فشارهای اقتصادی مردم را در یک تنگنای اقتصادی قرار داده است، افزود: در شأن مردم نظام اسلامی نیست که دست خود را برای 45 هزار تومان یارانه پیش دولت دراز کنند.

امینیان ادامه داد: نمی توان با پرداخت یارانه نقدی بسیاری از مشکلات غیرمستقیم اقتصادی را مخفی و پنهان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سیاست خارجی بیان کرد: در یک نظام، سیاست خارجی باید در کنار اداره کشور قرار بگیرد و این دو باید در کنار یکدیگر و موازی با اهداف یکدیگر برنامه‌ریزی شوند.

معاون امور جوانان ستاد رضایی در خراسان‌رضوی تصریح کرد: باید در عرصه روابط خارجی و دیپلماسی بر اساس قوائد و اصول اسلامی حرکت کرد تا آینده‌ای روشن برای نسل‌های آینده رقم بخورد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟