صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كفش‌هاي دووميداني استاندارد نيست

کد خبر: ۳۲۴۴۸
| |
1631 بازدید

عضو تيم صحرانوردي گفت: شماري از دونده‌ها مجبورند با كفش‌هاي فدراسيون بدوند كه استاندارد نيستند و پايشان آسيب مي‌بيند.

محمدجواد صيادي در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: در مرحله نخست اردوي آمادگي كه در مريوان برگزار شد، باتوجه به مسيرهاي مناسب و وجود شيب‌هاي كافي، تمرينات مطلوبي را زير نظر مربيان انجام داديم.

وي افزود: پس از 12 روز استراحت، مرحله دوم اردو در مجموعه ورزشي آزادي تهران آغاز شده است. قرار است بخشي از تمرينات سربالايي در پارك چيتگر و بخشي ديگر دور درياچه آزادي برگزار شود.

صيادي گفت: از نظر تغذيه، محل اسكان و مكان تمرين، شرايط خوبي بر اردو حاكم است. تنها مشكلي كه با آن مواجه هستيم، كفش هايي است كه فدراسيون براي دويدن به ما داده است.

وي افزود: از كفش هاي شخصي خود استفاده مي‌كنم؛ اما برخي مجبورند با كفش‌هاي فدراسيون بدوند. متاسفانه به هيچ عنوان استاندارد نبوده و پاي آنها آسيب مي‌بيند. گرمكن هايي هم كه در اختيار دونده ها قرار مي‌گيرد، به هيچ عنوان مناسب نيستند.

دونده شيرازي عنوان كرد: از سال 85 در مواد استقامتي مي‌دوم و نفر سوم ركوردهاي استقامتي و صحرانوردي هستم. اوايل سال دچار آسيب ديدگي شدم و سه ماه تابستان تحت درمان بودم. در شريط خوبي بسر مي‌برم و روز به روز با توجه به حجم تمرينات آماده تر مي‌شوم.

دونده شيرازي افزود: سال 85 در قالب تيم ملي در رقابت هاي صحرانوردي قهرماني آسيا در اردن شركت داشتم كه در رده 26 قرار گرفتم و در ميان ملي‌پوشان ايران سوم شدم.

وي اظهار داشت: در مسابقات بحرين با توجه به تمرينات مناسب و داشتن تجربه حضور در دوره پيش، ركورد بهتري به نسبت اردن به ثبت خواهم رساند.

تيم ملي صحرانوردي ايران در دو بخش زنان و مردان در دو رده سني جوانان و بزرگسالان، اسفند ماه براي شركت در رقابت هاي قهرماني بحرين راهي منامه خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟