صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خسوس ناواس به منچسترسيتي پيوست

کد خبر: ۳۲۳۷۲۲
| |
3188 بازدید
خسوس ناواس هافبک کناري سويا با امضاي قراردادي پنج ساله به منچسترسيتي پيوست.

باشگاه سويا رسما اعلام کرد ناواس 27 ساله با قراردادي پنج ساله به ارزش 25 ميليون يورو راهي منچسترسيتي شد.

به گزارش ايسنا ، منچسترسيتي که در مراحل پاياني توافق با مانوئل پيگريني سرمربي سابق مالاگا است، از مدت‌ها پيش به دنبال جذب خسوس ناواس بود.

ناواس در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن خوشحالي از رفتن به منچسترسيتي گفت: منچسترسيتي را خيلي زياد دوست دارم؛ زيرا بازيکنان بزرگي در اين تيم حضور دارند. مي‌خواهم تا جايي که ممکن است با اين تيم به قهرماني برسم. آنها تلاش زيادي براي جذب من کردند و من به همين خاطر از آنها تشکر مي‌کنم.

اين هافبک ملي‌پوش پيش از اين در تمام دوران ورزشي خود در تيم سويا بازي کرده بود. مادر اين بازيکن با اشاره به احساساتي بودن فرزندش گفته است ناواس نمي‌تواند بيش از چند روز خارج از شهر سويا باشد، چه برسد به حضور در خارج از اين کشور.

ناواس که از يک بيماري مزمن رنج مي‌برد علاقه زيادي به شهر خود دارد و هرگاه با تيم ملي اسپانيا به اردوهاي ملي مي‌رود بسيار دلتنگ شهر خود مي‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟