میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حداد عادل:‌ در صورت ائتلاف عارف و روحانی تصمیم مناسبی می‌گیریم

کد خبر: ۳۲۳۶۱۴
| |
7123 بازدید
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: ضرورتی ندارد در ائتلاف پیشرفت دو نفر به نفع یک نفر کنار بکشند؛ هم‌چنین در صورت ائتلاف روحانی و عارف تصمیم مناسبی خواهیم گرفت.
 
به گزارش خبرگزاری فارس، غلامعلی حداد عادل کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه سخنرانی خود در دانشگاه علوم و تحقیقات در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ضرورتی نیست که از ائتلاف پیشرفت دو نفر به نفع یک نفر کنار بکشند.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر آقای روحانی و عارف اجماع کنند شما چه می‌کنید، گفت: ما حتماً تصمیم مناسب را خواهیم گرفت.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در باره دانشگاه و دانشجویان نیز گفت: دانشجویان سرمایه‌های کشور هستند و استادان و دانشجویان تاکنون دستاوردهای خوبی داشتند بنابراین معتقدم برای داشتن یک اقتصاد بنیادی باید پژوهش‌های خود را تقویت و ارتقا دهیم.

حداد عادل اضافه کرد: در آموزش و پرورش نیز کار و مهارت را باید ارتقای سطحی یابد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات