صفحه خبر لوگوبالا تابناک

کابوس باخت

کد خبر: ۳۲۳۴۸
| |
1614 بازدید
درست که لیورپول با سه امتیاز اختلاف با چلسی و هفت امتیاز اختلاف با منچستریونایتد در صدر جدول لیگ برتر ایستاده، اما واقعیت این است که اکثر کارشناسان فوتبال جهان معتقدند امسال هم مثل چند سال اخیر یکی از دو تیم ثروتمند این لیگ قهرمان خواهد شد و برای همین بازی امروز دو تیم در زمین منچستریونایتد- در استادیوم اولدترافورد- یک بازی بسیار مهم و حساس ارزیابی می شود.

به نوشته سرمایه، چلسی در وضعیت بهتری در جدول رده بندی قرار دارد اما امتیاز بازی خانگی باعث می شود کفه پیش بینی ما به نفع شیاطین سرخ سنگینی کند. البته نکته مهم این بازی این است که هر دو تیم تا اینجای فصل نتوانسته اند هواداران خود را راضی کنند و پیروزی در این مسابقه می تواند وضعیت روحی بازیکنان را بهتر و حمایت تماشاگران را جلب کند؛ در حالی که شکست در چنین بازی حتی می تواند در حکم یک «فاجعه» برای هر کدام از تیم ها باشد.

البته این نکته را هم در نظر بگیرید که منچستریونایتد دو بازی کمتر از چلسی انجام داده و برای همین بردن این بازی می تواند منچستر را به قهرمانی بسیار امیدوار کند. این نکته ای است که اسکولاری در مورد آن می گوید: «ما نباید بگذاریم منچستر این بازی را ببرد... اگر آنها سه امتیاز بازی را بگیرند ما دچار مشکل خواهیم شد. به نظر من نتیجه مساوی از این بازی برای چلسی نتیجه خوبی خواهد بود چرا که آنها دو بازی بیشتر از ما دارند و این کار آنها را سخت می کند اما اگر آنها هر سه امتیاز را در مقابل ما به دست بیاورند ما به مشکل خواهیم خورد.»

البته اسکولاری برای آنکه روحیه تیمش را بالا ببرد، می گوید: «من و تیمم فقط به قهرمانی فکر می کنیم. این فصل و از آغاز آن فشار بسیار زیادی روی من بوده است، اما من مطمئن هستم که ما موفق خواهیم شد.»

در نقطه مقابل الکس فرگوسن سرمربی باتجربه منچستر می کوشد منطقی برخورد کند: «هیچ کس نمی تواند نتیجه این بازی را پیش بینی کند... مشخص است که ما به پیروزی فکر می کنیم، اما چلسی تیمی بسیار قدرتمند است و بازی کردن در مقابل این تیم با آن همه بازیکن خوب کار بسیار مشکلی است.»

منچستریونایتد در این بازی وس براون و اوون هارگریوز را به علت مصدومیت در خدمت ندارد اما بازگشت پاتریس اورا پس از چهار بازی محرومیت و بازگشت ریو فردیناند که دو بازی را به علت مصدومیت از دست داده بود، خبر خوشی برای طرفداران این تیم است.

در نقطه مقابل غیبت دیدیه دروگبا مهاجم شاخص چلسی در این بازی خبر بدی برای طرفداران تیم است. هرچند نیکلاس آنلکا قول داده جای خالی او را پر کند. دو بازی اخیر دو تیم به تساوی انجامیده است و هر دو هم با نتیجه یک- یک به پایان رسیده اما در شش بازی اخیر چلسی دو بازی را برده و منچستر یک بازی را و سه بازی هم به تساوی انجامیده است.

رم- میلان با مزه بکام

دیگر بازی مهم امشب اروپا بازی تیم های رم و میلان در ایتالیا است. درست که میلان با 9 امتیاز کمتر از اینتر در رده سوم قرار دارد و درست که رم با 19 امتیاز اختلاف با تیم اینترمیلان در رده یازدهم قرار گرفته اما به هر حال هر دو تیم جزء قدرت های سنتی فوتبال ایتالیا محسوب می شوند اما عمده توجه به این بازی به خاطر بازگشت دیوید بکام به فوتبال اروپا و این بار با پیراهن میلان است. حضور دیوید بکام در این بازی باعث شده جذابیت بازی بیشتر شود، هرچند کری های قدیمی میان دو تیم را هم نمی توان در نظر نگرفت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا