کاندیداها با انصراف به نفع نامزدمقبول ادای وظیفه کنند
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه مردم اقبال کمتری به اصلاح طلبان دارند٬ گفت: درشرایط کنونی اصولگرایان باید با ائتلافی منطقی شخصی واحد را برای انتخابات یازدهم معرفی کنند تا از شکسته شدن آرا جلوگیری کنند.
سید علیرضا مرندی، درباره فضای سیاسی پیش از انتخابات، گفت: شورای نگهبان از تمامی طیف ها و سلایق نامزدهای را احراز صلاحیت کرد که این بر شور انتخاباتی افزوده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مردم باید تلاش داشته باشند فردی اصلح را برای تصدی رئیس قوه اجرایه انتخاب کنند، گفت: کارنامه اشخاصی که نامزد انتخابات یازدهم شده اند روشن و شفاف است و مردم با کمک رسانه ملی در جهت انتخاب بهترین گام بردارند.
وی باتاکید براینکه ولایتمداری نامزدهای ریاست جمهوری می تواند مردم را درانتخاب فرد اصلح کمک کند، ادامه داد: هرگاه ولایتمداری نقش کم رنگی به خود گرفت شاهد ایجاد مشکلاتی درجامعه بوده ایم اگرچه مردم با اعتقاد وافری که به نظام جمهوری اسلامی ایران دارند قطعا با حضوری پررنگ در صحنه انتخابات حضور خواهند داشت.
مرندی با اشاره به ضرورت وحدت اصولگرایان در صحنه انتخابات آتی ریاست جمهوری، گفت: افرادی که در جمعی٬ با اهداف مشترک حضور دارند اولین آفتی که برای آنها مضر خواهد بود، تفرقه چه درزمان انتخابات و چه زمان پس از آن است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ادامه داد: درشرایط کنونی اصولگرایان باید با ائتلافی منطقی شخصی واحد را برای انتخابات یازدهم معرفی کنند تا از شکسته شدن آرا جلوگیری کنند.
وی افزود: نامزدهای اصولگرا باید به این نکته توجه داشته باشند زمانی ثبت نام یک وظیفه بود اما امروز انصراف به نفع فردی که از رای آوری و مقبولیت بالای برخوردار است می تواند انتخابات را یک مرحله ای کند و برای نظام هزینه های اضافی ایجاد نکند.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه اگر نامزدهای طیف اصولگرایی تا انتها در صحنه رقابت باقی بمانند، انتخابات دو مرحله ای خواهد بود، توضیح داد: ائتلاف اصولگرایان می تواند رای رئیس جمهور را بالا ببرد که این درصحنه داخلی و خارجی مهم است و از سوی دیگر می تواند این ماراتن ۸نفره را در مرحله اول به پایان برساند.
مرندی با اشاره به حضور عارف و روحانی از طیف اصلاحات در انتخابات، گفت: مقام معظم رهبری همواره تاکید داشتند که تمام سلایق در انتخابات حضور داشته باشند و خوشحالیم که از این جریان افراد سئوال برانگیزی کاندید نشدند و شورای نگهبان نیز عارف و روحانی را احراز صلاحیت کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه جامعه رغبت کمتری برای رای دادن به کاندیداهای اصلاح طلب دارد، توضیح داد: به دلیل ضعف دولت های که عارف و روحانی با آنها کار کرده اند مردم را مقداری از تفکر اصلاحات دور کرده و جز ترجیحات انتخاباتی آنها قرار نمی دهد.


