صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز طرح ساماندهی کودکان کار از ابتدای تابستان

کد خبر: ۳۲۲۲۹۹
| |
2005 بازدید

مدیرکل بهزیستی استان تهران از ساماندهی کودکان کار از ابتدای تابستان امسال خبر داد و گفت: در این طرح چند دستگاه همکاری خواهند داشت.

به گزارش فارس، جواد محمد قلی‌نیا در حاشیه برگزاری همایش تجلیل از مددکاران نمونه بهزیستی استان تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به تعیین شهریه‌های مهدهای کودک در سال جاری، اظهار داشت: روز گذشته دستورالعمل تعیین شهریه‌های مهدهای کودک از سوی بهزیستی مرکز به ما رسیده است که در همین زمینه کارگروه‌هایی تشکیل خواهد شد.

وی تصریح کرد: کارگروه‌های مدنظر آیتم‌های متعددی را در جهت تعیین شهریه‌های مهدهای کودک در نظر می‌گیرند از جمله آیتم‌ها می‌توان به نوع درجه‌بندی‌ها مهدها، کیفیت خدمت‌رسانی، برنامه‌های آموزشی و ... اشاره کرد.

قلی‌نیا بنا داشت: در حال حاضر نمی‌توان رقم پیشنهادی شهریه‌ مهدهای کودک را اعلام کرد چرا که این موضوع باید در کارگروه‌های تخصصی بررسی و در نهایت اعلام شود.

مدیرکل بهزیستی استان تهران در پاسخ به این پرسش که آیا در چند ماهه گذشته از سال تخلفاتی از سوی مهدهای کودک از سوی خانواده‌ها، به بهزیستی گزارش شده است یا خیر گفت: بیشتر موارد در خصوص برخورد صاحبان مهدهای کودک بوده که البته در این زمینه بهزیستی اقدامات لازم را انجام داده است.

وی گفت: خانواده‌ها می‌تواند از طریق سامانه پیامک 3000123 شکایات خود را اعلام کند و بهزیستی در کمترین زمان ممکن آن‌ها را پیگیری خواهد کرد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران بیان داشت: یکی از برنامه‌های اصلی بهزیستی در تهران استفاده بهینه از سازمان نظارتی در مهدهای کودک است که در این زمینه طرح‌هایی آماده شده است که در آینده نیز مستندات آن به بهزیستی کشور ارسال خواهد شد تا الگو‌‌سازی برای سایر استان‌ها و شهرستان‌ها شود.

قلی‌نیا در ادامه در خصوص کودکان کار و خیابانی گفت: در کشور ما مواردی چون کودکان خیابانی نداریم و بیشتر کودکان مبتلا به کودکان کار هستند که در این زمینه نیز با تعاملاتی که با دستگاه‌های مربوطه صورت گرفته است به توافقات خوبی رسیده‌ایم.

وی از اجرای طرح ساماندهی کودکان کار از تابستان خبر داد و گفت: اگر چه این طرح با کمی تأخیر و به دلایلی انجام خواهد گرفت اما اجرای این طرح گام مهمی جهت ساماندهی کودکان کار است. به طوری که دستگاه‌هایی چون نیروی انتظامی، شهرداری و حوزه اتباع خارجی همکاری لازم را در این زمینه خواهند داشت.

وی افزود: در طرح مدنظر هدف ما تنها جمع‌آوری نیست بلکه هدف ما ساماندهی کودکان کار در کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟