صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برکناری یک مدیر ارشد بعد از 21 سال

جواد اژه ای در سال 1366 با حکم نخست وزیر آن زمان به ریاست سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درآمد و تا کنون در این مسند باقی مانده بود.
کد خبر: ۳۲۱۷۰
| |
23645 بازدید

مدیر روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان "سمپاد" برکنار شده است.

به گزارش مهر، احمد مرادی با بیان اینکه حجت الاسلام جواد اژه ای از ریاست سازمان استعدادهای درخشان برکنار شده افزود: این برکناری بر اساس سیاستهای وزارت آموزش و پرورش در تغییر مدیران صورت گرفته است.

جواد اژه ای در سال 1366 با حکم نخست وزیر آن زمان به ریاست سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درآمد و تا کنون در این مسند باقی مانده بود.

مدیر روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در ادامه داد: جایگاه دیگری در آموزش و پرورش برای آقای اژه ای در نظر گرفته شده است که به زودی عنوان می شود.

تعدادی از سوالات آزمون مدارس استعدادهای درخشان که در اسفند ماه سال گذشته برگزار شد اشتباه بود که منجر به اعتراض والدین و در نهایت عنوان این موضوع در سازمان بازرسی کل کشور شد که این سازمان نیز رای به اشتباه "سمپاد" داد.

هم اکنون نیز بسیاری از والدین نسبت به این موضوع معترض هستند و این پرونده را حتی در مجامع بین المللی مطرح کردند.

حجت الاسلام جواد اژه ای از ابتدای تاسیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ریاست این سازمان را بر عهده داشت

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۸ - ۱۳۸۷/۱۰/۲۱
از زحمات فراوان ايشان متشكريم. ايشان در عل‌رغم مخالفتها و مشكلات فراوان، سمپاد را از يك مدرسه كوچك در حسن آباد تهران به سيستم آموزشي گسترده در كشور مبدل ساختند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟