صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بهمنی: نرخ ارز دستوری تعیین نمی‌شود

کد خبر: ۳۲۱۵۸۳
| |
3600 بازدید

رئیس کل بانک مرکزی در مورد تعیین قیمت ارز در شورای پول و اعتبار، گفت: مکانیزم تعیین قیمت ارز با توجه به عرضه و تقاضای بازار تعیین می‌شود و نمی‌توان با آیین‌نامه و دستورالعمل به تنهایی قیمت ارز را مشخص کرد.

محمود بهمنی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به مصوبه مجلس در مورد تعیین نرخ ارز توسط این بانک و شورای پول و اعتبار، اظهار داشت: بحثی که در مجلس مطرح شده هنوز توسط شورای نگهبان تایید نشده و ما منتظر اعلام نظر این شورا هستیم.

وی با بیان اینکه تعیین نرخ ارز در شورای پول و اعتبار یک موضوع کارشناسی است، افزود: قیمت ارز با توجه به عرضه و تقاضای بازار تعیین می‌شود و نمی‌توان با آیین‌نامه و دستورالعمل به تنهایی قیمت ارز را مشخص کرد.

رئیس کل بانک مرکزی در پاسخ به این سوال که آیا ارز مرجع به کالاهای اساسی پرداخت می‌شود، گفت: پرداخت ارز مرجع به کالاهای اساسی همچنان ادامه دارد و در صورتی که حتی اگر مجلس بخواهد اختصاص ارز مرجع به کالاهای اساسی متوقف شود باید از محل یارانه‌ها این مابه‌التفاوت تامین شود.

بهمنی تاکید کرد: به هر حال برای تامین ارز به کالاهای اساسی نگرانی نداریم و تخصیص ارز متوقف نخواهد شده تا به این واسطه شاهد افزایش قیمت آنها باشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟