صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعلیق عضویت سوریه در بانک توسعه اسلامی

کد خبر: ۳۲۱۱۲۶
| |
5055 بازدید

رئیس بانک توسعه اسلامی در آخرین روز از اجلاس شورای مدیران این بانک، از تعلیق عضویت سوریه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «احمد محمدعلی» امروز چهارشنبه (اول خرداد) در نشستی که در پایان سی‌وهشتمین اجلاس شورای مدیران این بانک برای خبرنگاران برگزار شد، این تصمیم شورای مدیران را به اوضاع بحرانی و ادامه درگیری‌ها در این کشور مرتبط دانست.

رئیس این نهاد مالی تصریح کرد: شورای مدیران بانک توسعه اسلامی این تصمیم را بر اساس قطعنامه‌ سازمان همکاری‌های اسلامی که شامل دستور کار جلسه هیئت مدیره بانک بود، اتخاذ کرد.

محمدعلی همچنین گفت: با وجود اتخاذ این تصمیم، بانک توسعه اسلامی هرگونه کمک لازم را به پناهندگان سوری ارائه می‌کند.

به گفته وی، کمک‌های این بانک در چارچوب طرح کمک‌های بشردوستانه و با توجه به امکانات محدودی که این نهاد دارد، ارائه می‌شود.

بانک توسعه اسلامی با 56 کشور عضو از چهار قاره آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکا از نهادهای تخصصی سازمان کنفرانس اسلامی است که در سال 1975 با هدف توسعه اقتصادی کشورهای عضو و جوامع مسلمان غیرعضو تأسیس شد.

جلسه سالانه شورای مدیران بانک توسعه اسلامی با حضور هیئت‌هایی از 53 کشور و 68 سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای برای مدت چهار روز در پایتخت تاجیکستان برگزار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟