محکومیت اقدامات اسرائیل توسط OCA
شوراي المپيک آسيا «تخريب سازمان يافته اماکن ورزشي در فلسطين را» به شدت محکوم کرده و خواستار برقراري صلح در اين منطقه شد.
به گزارش سايت ايپس، "شيخ احمد الفهد الصباح" رييس شوراي المپيک آسيا در گفت و گوي تلفني با "جبريل رجوب" رييس کميته المپيک فلسطين، خواستار حمايت از جوانان فلسطيني شد.
شيخ احمد الفهد الصباح اظهارداشت: شوراي المپيک آسيا خود را نسبت به بازسازي و توسعه ساختارهاي ورزش در فلسطين متعهد مي داند و با تمام توان از حضور ورزشکاران فلسطيني در نخستين دوره مسابقات هنرهاي رزمي آسيا در بانکوک (آوريل 2009)، اولين دوره بازي هاي جوانان آسيا در سنگاپور (ژوئن 2009) و سومين دوره بازي هاي داخل سالن آسيا در ويتنام (نوامبر 2009) حمايت مي کند.
بنابراين گزارش، در اواخر ماه جاري يک نماينده از کميته المپيک فلسطين از مقر شوراي المپيک آسيا در کويت بازديد خواهد کرد.
رييس اين شورا در خاتمه ابراز اميدواري کرد که صلح و آرامش بزودي در مناطق فلسطيني حاکم شود و جوانان بتوانند مثل گذشته آزادانه در رقابتهاي بين المللي حضور يابند.


