صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واكنش كوچك‌زاده نسبت به مواضع مطهری

کد خبر: ۳۲۰۸۲۵
| |
28611 بازدید

نماینده مردم تهران با بیان اینكه اصولگرایی حق است و در طول تاریخ حق مظلوم بوده است، گفت: از مظلومیت‌های اصولگرایی این است كه مطهری خود را اصولگرا می‌داند.

به گزارش فارس، مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران در با بیان اینکه جبهه حق در طول تاریخ همیشه مظلوم بوده است، گفت: یکی از مظلومیت‌های جبهه حق این بوده که افراد باطل با پرچم حق در مقابل حق واقعی ایستاده‌اند؛ همه افرادی که مقابل حق ایستاده‌اند هیچ‌گاه خودشان را باطل معرفی نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه حق با اصولگرایی است، افزود: یکی از مظلومیت‌های اصولگرایی این است که افرادی چون مطهری که سابقه مشخصی دارد، هم خودش را اصولگرا می‌خواند.

کوچک‌زاده در واکنش به تشکیل ستاد اصولگرایان حامی هاشمی رفسنجانی، گفت: ستادی که آقای مطهری تشکیل داده بهتر است به اسم ستاد اصلاح‌طلبان حامی هاشمی باشد چرا که اصولگرایان از آقای هاشمی حمایت نمی‌کنند.

وی گفت: متاسفانه آقای علی مطهری به فرمایش پدر بزرگوارش هم توجه نمی‌کند، چرا که شهید مطهری فرمود ما مخالفتی با مباحثه با مارکسیست‌ها نداریم اما با اینکه مارکسیستها با استناد به آیات قرآن جوانان ما را فریب بدهند، مخالفیم.

کوچک‌زاده گفت: آقای مطهری می‌خواهد پرچمی بلند کند که زیر آن همه افراد فاسد و مورد حمایتbbc, voa جمع شود و در نهایت اسم این پرچم را بگذارد، پرچم اصولگرایی.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار