صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معادلات منطقه بدون ایران نتیجه ندارد

کد خبر: ۳۲۰۵۰۰
| |
1707 بازدید

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، با اشاره به تاکید فرانسه برای ممانعت از حضور ایران در کنفرانس ژنو۲، گفت: معادلات منطقه بدون حضور ایران ناکام می‌ماند.

سید‌باقر حسینی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با اشاره به تاکید فرانسه برای ممانعت از حضور ایران در کنفرانس ژنو۲، به مجلس نیوز (پایگاه خبری فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی)، گفت: اگر قرار بر این باشد که برای بحران سوریه راهکاری طراحی شود، این کشورهای منطقه و همسایگان سوریه هستند که باید در چنین نشست‌های شرکت کنند و بیگانگان و غربی‌های که شعله‌های آتش بحران را در این کشور سوزاننده‌تر کردند در این جلسات جایی ندارند.

نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: فرانسه به لحاظ بین‌المللی در جایگاهی نیست که برای جمهوری اسلامی ایران تعیین تکلیف چرا که ایران همواره بر اساس منافع و مصالح ملی خود در هر نشستی که صلاح ببیند شرکت می‌کند.

حسینی با اشاره به جایگاه ایران در منطقه، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر به مرتبه‌ای رفیع در منطقه و حتی جهان نائل شده به نحوی که معادلات منطقه بدون ایران ناکام می‌مانند و این نوع اقدامات از جانب کشورهای غربی تنها به منظور مهار قدرت نفوذ ایران است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ایران هراسی پروژه‌ای است که طی سی و چهار سال گذشته ضد ایران اجرا شده ولی قدرت تاثیر گذاری ایران تا حد و حدودی است که غرب دیگر نمی‌تواند آن را مهار کند.

گفتنی است؛ وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که کشور با حضور ایران در کنفرنس ژنو ۲ که در خصوص حل بحران سوریه تشکیل می‌شود، مخالف است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟