صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاسیس ۲ ایرلاین جدید در سال ۹۲

کد خبر: ۳۱۹۸۹۹
| |
10852 بازدید
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از تاسیس دو ایرلاین جدید در سال جاری خبر داد و گفت: در سال گذشته ۱۹ فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور اضافه شد و برای سال جاری هم تعداد دیگری هواپیما به ناوگان هوایی افزوده می شود. 

حمید رضا پهلوانی در گفتگو با مهر در خصوص ارایه مجوز برای تاسیس شرکتهای هواپیمایی اظهار داشت: در سال گذشته حدود ۱۸ مصوبه برای تاسیس ایرلاین صادر شد که این شرکتها براساس تعهداتی که دادند، در حال تکمیل ساختار در حال تکمیل ناوگان هوایی و ساختاری های فنی خود هستند. 

وی با بیان اینکه امیدواریم تاپایان امسال حداقل دو شرکت هواپیمایی فعالیت خود را آغاز کنند، افزود: در سال گذشته ۱۹ فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور اضافه شد و برای سال جاری هم تعداد دیگری هواپیما به ناوگان هوایی افزوده می شود. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص تعداد ورود هواپیما در سال چاری، گفت: ورود هواپیما از سوی بخش خصوصی انجام می شود و به دلیل اینکه ساختار اقتصادی این شرکتها، خصوصی است، ما از توان سرمایه گذاری آنها و کانال های ورود هواپیما اطلاعی نداریم. 

پهلوانی تصریح کرد: اما ورود هواپیما براساس شاخصهای سازمان انجام می گیرد و سازمان کمک می کند تا ایرلاینها زمان زیادی را برای پروازها از دست ندهند تا شاهد حضور هواپیماهای بیشتری در ناوگان حمل و نقل هوایی باشیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟