صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزش باد با سرعت 30 کیلومتر در ساعت

کد خبر: ۳۱۹۸۳۰
| |
8849 بازدید

مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی با بیان اینکه سرعت وزش باد در نیمه شمالی کشور در بعضی ساعات برابر 30کیلومتر در ساعت خواهد بود، ‌گفت: بارش‌های پراکنده باران در پایتخت ادامه خواهد داشت.

به گزارش فارس، عبدالرضا امیدوار شهری با اشاره به تدوام بارش‌های پراکنده باران در کلانشهر تهران، اظهار داشت: بارش‌ها تا روز شنبه در پایتخت ادامه خواهد داشت.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: سرعت وزش باد در نیمه شمالی کشور طی روزهای آتی در برخی ساعت به 30کیلومتر در ساعت می‌رسد به همین سبب احتمال ایجاد خسارت بر تأسیسات دور از انتظار نیست.

وی ادامه داد:‌ به سبب عبور امواج کوتاه از نیمه شمالی کشور طی روزهای جمعه و شنبه، رگبار باران گاهی با رعد و برق، وزش باد و در مناطق مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

وی بیان داشت: طی این مدت به تناوب در برخی مناطق استان‌های ایلام، خوزستان،‌بوشهر، کرمان و سیستان و بلوچستان باد و گرد و خاک دیده می‌شود.

امیدوار شهری با بیان اینکه فردا بارش در استان‌های اردبیل،زنجان، شمال سمنان و شرق مازندران شدت بیشتری خواهد داشت، ‌خاطرنشان کرد: از ظهر جمعه و طی روز شنبه خلیج فارس در مناطق مرکزی و شرقی به سبب افزایش سرعت وزش باد مواج و طوفانی خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟