صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رسیدگی به پرونده مداحان بعد از انتخابات

کد خبر: ۳۱۹۳۰۸
| |
8027 بازدید

وکیل دو مداح تهرانی گفت: ادامه رسیدگی به این پرونده به بعد از انتخابات موکول شده است.
 
فرهاد شهبازوار وکیل منصور ارضی و سعید حدادیان، در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت مشایی از این دو مداح اظهار داشت: هنوز از زمان رسیدگی به این پرونده در دادگاه اطلاعی نداریم و به احتمال فراوان به بعد از انتخابات ریاست جمهوری موکول شده است.

وی که وکالت فرج‌الله‌ سلحشور را هم برعهده دارد درباره انتشار برخی شایعات مبنی بر تبرئه سلحشور در پرونده شکایت تعدادی از بازیگران زن گفت: شایعات تبرئه و صدور قرار منع تعقیب برای سلحشور کذب است زیرا هنوز دادگاه وارد رسیدگی به این پرونده نشده است.

شهبازوار با بیان اینکه قاضی پرونده تغییر کرده است، ادامه داد: نه زمان جلسه رسیدگی به این پرونده مشخص شده و نه ابلاغ یا اخطاری در این زمینه به دست ما رسیده است. پرونده در حال طی مراحل رسیدگی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟