پایان نشست شورای امنیت درباره غزه، بی‏نتیجه

کد خبر: ۳۱۹۰۲
| |
2629 بازدید
نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که برای پایان دادن به حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه دیشب به وقت نیویورک برگزار شد به ساعت یازده صبح چهارشنبه موکول شد.

به گزارش شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، در این نشست محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی توقف فوری و کامل حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و حمایت بین المللی کافی و عملی از ملت فلسطین را با استفاده از تشکیل نیروی بین المللی کمک کننده به امنیت و صلح خواستار شد.

در این نشست علاوه بر برنار کوشنر، کاندولیزا رایس و دیوید میلیبند وزیران امور خارجه فرانسه، آمریکا و انگلیس گابریلا شالیو سفیر اسرائیل در سازمان ملل، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی و عمرو موسی دبیرکل اتحادیه عرب و برخی از وزیران امور خارجه کشورهای عربی حضور داشتند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی