صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اولين جلسه دادگاه خبرنگار بازداشتی العالم

خضر شاهين که داراي "برگ هويت کبود" و از اعراب معروف به "عرب مرزهاي سال 1948" است و از ابتداي فعاليت شبکه خبري العالم از سال 1382 با اين شبکه همکاري مي کند، شب گذشته در مناطق اشغالي نزديک مرز غزه توسط رژيم صهيونيستي بازداشت شد.
کد خبر: ۳۱۸۹۵
| |
10622 بازدید

مدير شبکه خبري العالم از برگزاري اولين جلسه دادگاه "خضر شاهين" خبرنگار بازداشت شده اين شبکه توسط صهيونيست ها خبر داد و اظهار داشت: در اين جلسه دادگاه که به منظور تفهيم اتهام برگزار شد، دادگاه تصميم گرفت مدت بازداشت اين خبرنگار را تا انجام مراحل بعدي 6 روز ديگر تمديد کند.

"سيداحمد سادات" عصر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا افزود: از سه نفر از مجرب ترين وکلا براي رسيدگي به پرونده خضر شاهين دعوت شده است که اکنون مشغول جمع آوري معلومات و اطلاعات لازم براي دفاع از اين خبرنگار هستند.
خضر شاهين که داراي "برگ هويت کبود" و از اعراب معروف به "عرب مرزهاي سال 1948" است و از ابتداي فعاليت شبکه خبري العالم از سال 1382 با اين شبکه همکاري مي کند، شب گذشته در مناطق اشغالي نزديک مرز غزه توسط رژيم صهيونيستي بازداشت شد.
رييس شبکه العربيه با بيان اينکه خبرنگار شبکه العام به اتهام انجام وظيفه حرفه اي و گزارش واقعيت هاي مربوط به داخل جامعه رژيم صهيونيستي و مخالفت افکار عمومي اسراييل با حمله اين رژيم به غزه بازداشت شده است، گفت: در صورتي که دادگاه رسيدگي به پرونده خضر شاهين اتهام وي را ثابت کند، طبق قوانين اسراييل ، اين خبرنگار را به 15 تا 20سال زندان محکوم خواهد کرد.

به گفته مدير شبکه العالم ، خضر شاهين که در جريان جنگ 33 رژيم صهيونيستي و حزب الله لبنان سابقه بسيار خوبي در مخابره اخبار و گزارش هاي آن داشت، طي روزهاي اخير اخبار خوبي از تضعيف شديد روحيه مردم اسراييل در برابر حملات راکتي حماس، تظاهرات ساکنان مناطق اشغالي مقابل دفتر "ايهود اولمرت" در اعتراض به حمله به غزه و اختلاف هاي شديد ميان احزاب و مقامات اين رژيم به ويژه در باره حمله به غزه مخابره کرده است.
به گفته رييس شبکه العالم، هدف رژيم صهيونيستي از بازداشت خضر شاهين ، علاوه بر جلوگيري از روشن شدن حقايق و ممانعت از پوشش خبري و تصويري جنايات وحشيانه اين رژيم ، اعلام پيام تهديد و هشدار به خبرنگاران ديگر رسانه هايي است که به بيان حقايق و واقعيت هاي جنايت صهيونيست ها عليه مردم مظلوم غزه مي پردازند.
رژيم صهيونيستي بهانه بازداشت خضر شاهين و همکارش را نقض قانون نظارت و انتشار بدون هماهنگي خبر شروع حمله زميني ارتش اين رژيم به نوار غزه اعلام کرده است.
رژيم صهيونيستي دراقدامي ناقض اصل اطلاع رساني آزاد و براي جلوگيري از پوشش خبري و تصويري جنايات وحشيانه نظاميان اين رژيم در نوارغزه، خضر شاهين را دوشنبه شب به بهانه نقض قانون نظارت و انتشار بدون هماهنگي خبر شروع حمله زميني ارتش اين رژيم به نوارغزه بازداشت و محاکمه کرد.
شبکه خبري العالم شنبه شب گذشته نخستين خبر حمله زميني نظاميان رژيم صيهونيستي به نوار غزه را بصورت مستقيم و با پخش زنده تصاويرآن مخابره کرد.
رژيم صهيونيستي درحالي خبرنگار شبکه العالم را بازداشت و محاکمه کرده است که خضر شاهين وهمکارش نخستين خبرشروع حمله زميني ارتش اين رژيم به نوارغزه را به موقع و در چارچوب وظايف حرفه اي خود منعکس کرده اند.
پيش از بازداشت خبرنگار العالم ، صهيونيست هاي تندرو باتحريک تلويزيون رژيم صهيونيستي به خانه وي حمله کردند.
رژيم صهيونيستي که با برقراري سانسور خبري ، بشدت مراقبت مي کند که اخبار تحرکات ارتش اين رژيم در نوار غزه و درگيري هاي ميان نظاميان آن با نيروهاي مقاومت اسلامي فلسطين بدون هماهنگي منتشر نشود، از ابتداي حمله به نوار غزه تلاش کرده که مانع فعاليت خبري شبکه العالم شود.
شبکه خبري العالم در کشور مصر نيز با ممانعت براي فعاليت هاي حرفه اي و خبري مواجه است.
رژيم صهيونيستي در دي ماه سال 83 نيز خضر شاهين را هنگام عزيمت به محل نخست وزيري رژيم صهيونيستي براي پوشش خبري مصاحبه مشترک توني بلر نخست وزير وقت انگليس و آريل شارون دستگير کرده بود.
خضر شاهين خبرنگار العالم دو سال و نيم پيش نيز درجريان جنگ رژيم صيهونيستي عليه لبنان، گزارش ها و خبرها ي زيادي بويژه از اصابت موشک هاي مقاومت لبنان به شهر حيفا مخابره کرده بود.
شبکه خبري العالم تاکيد کرده است که مقامات اسراييلي مسوول حفظ جان خضر شاهين و همکارش هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟